Provincie Drenthe

Wet milieubeheer en Wet verontreiniging oppervlaktewateren; ontwerpbesluiten ten behoeve van Van Gansewinkel, Regio Noord-Nederland, Fokkerstraat 14-16 te Hoogeveen

---

Gedeputeerde staten van Drenthe delen u mede dat op 29 november 2005 bij hen een aanvraag is binnengekomen van Van Gansewinkel, Regio Noord-Nederland om een vergunning op grond van de Wet milieubeheer voor het veranderen en in werking hebben na die verandering van de gehele inrichting (revisievergunning).

Zij maken namens het dagelijks bestuur van het waterschap Reest en Wieden bekend dat op 29 november 2005 van Van Gansewinkel, Regio Noord-Nederland een aanvraag op grond van de Wet verontreiniging oppervlaktewateren is ingekomen.

Gedeputeerde staten en het dagelijks bestuur van het waterschap Reest en Wieden zijn van plan de gevraagde vergunningen te verlenen onder voorschriften ter bescherming van het milieu.

De aanvragen, de ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken liggen vanaf 25 mei 2006 gedurende de gehele procedure als volgt ter inzage:


- bij de gemeente Hoogeveen: bij de Sector Milieu en Openbare Werken, Afdeling Ingenieursbureau, De Vos van Steenwijklaan 75, 7902 NP Hoogeveen. De afdeling is geopend op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 8.30 uur tot 12.15 uur en op woensdag van 8.30 uur tot 17.00 uur;


- bij de provincie Drenthe, Stafgroep Communicatie, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur;


- bij het waterschap Reest en Wieden, Blankenstein 540 te Meppel op werkdagen tijdens kantooruren.

U kunt de tekst van ontwerpbesluiten ook digitaal bekijken op www.drenthe.nl/actueel/terinzage.

Tot 7 juli 2006 kunnen zienswijzen schriftelijk worden ingediend bij het college van gedeputeerde staten (Postbus 122, 9400 AC Assen). Dit geldt voor zowel het ontwerpbesluit op grond van de Wet milieubeheer als op grond van de Wet verontreiniging oppervlaktewateren. Daarbij moet worden aangegeven op welk ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Bij het maken van zienswijzen kan men op grond van de Wet openbaarheid van bestuur verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Tot 7 juli 2006 bestaat de mogelijkheid over de ontwerpbesluiten in een openbare hoorzitting van gedachten te wisselen met vertegenwoordigers van zowel gedeputeerde staten, het dagelijks bestuur van het waterschap Reest en Wieden als van de vergunningaanvrager Van Gansewinkel, Regio Noord-Nederland. Eventuele zienswijzen kunnen dan mondeling worden ingebracht. Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht op de hierboven omschreven wijze kunnen later tegen het besluit beroep instellen.

Desgewenst kan ook mondeling toelichting op de stukken worden verkregen. Zowel voor een openbare hoorzitting als een toelichting kan men telefonisch een afspraak maken met mevrouw H.R. Bos van de Productgroep Milieubeheer, telefoonnummer (0592) 36 58 21.