Provincie Drenthe

Wet milieubeheer, vergunning ten behoeve van Cubri Pallet en Handelsmaatschappij BV, Kanaalstraat 14 te Schoonebeek
---

Gedeputeerde staten van Drenthe delen u mede dat zij aan Cubri Pallet en Handelsmaatschappij BV te Schoonebeek, een vergunning op grond van de Wet milieubeheer hebben verleend voor het veranderen en in werking hebben na die verandering van de gehele inrichting (revisievergunning), gelegen aan de Kanaalstraat 14 te Schoonebeek

Er zijn tegen het ontwerpbesluit op grond van Wet milieubeheer bedenkingen ingediend.

Gedeputeerde staten zijn van mening dat de belangen van het milieu door het stellen van voorschriften aan de vergunning in voldoende mate worden beschermd.

De vergunning heeft betrekking op het op- en overslaan van afvalstoffen.

De aanvraag, de vergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 25 mei 2006 als volgt ter inzage:


- bij de gemeente Emmen: Afdeling Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Emmen, gebouw C van het gemeentehuis. De afdeling is geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 13.00 uur. Daarbuiten uitsluitend op afspraak (telefoonnummer (0591) 68 90 63);


- bij de provincie Drenthe, Stafgroep Communicatie, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

U kunt de tekst van de vergunning ook digitaal bekijken op www.drenthe.nl/actueel/terinzage.

Desgewenst kan ook mondeling toelichting op de stukken worden verkregen. Daarvoor kan men telefonisch een afspraak maken met mevrouw D. Wimmers van de Productgroep Milieubeheer, telefoonnummer (0592) 36 55 14.

Tot 7 juli 2006 kan tegen het besluit beroep worden ingesteld door:


- degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;


- de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van het besluit;


- degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;


- belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Het besluit treedt in werking op 7 juli 2006, tenzij voor deze datum beroep wordt ingesteld en een verzoek tot schorsing van het besluit, dan wel tot het treffen van een voorlopige voorziening is gedaan. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het verzoek tot schorsing en/of voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van voornoemde afdeling. Hiervoor is eveneens griffierecht verschuldigd.