CDG Europe BV


CDG Europe B.V. officieel distributeur van eEye Digital Security. 24-5-2006
CDG Europe BV, de innovatieve IT distributeur van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid, heeft een distributiecontract getekend met eEye Digital Security®. Het distributiecontract beslaat alle distributie- en verkoopondersteunende activiteiten voor het complete productaanbod van eEye Digital Security® in de Benelux. Met producten als Retina®, Blink®, Iris® en SecureIIS biedt eEye een compleet porfolio gericht op het preventief aanpakken van security vraagstukken, van detectie tot oplossing.

eEye Digital Security® is een toonaangevende leverancier van innovatieve Security Management oplossingen met een unieke benadering voor secure bedrijfsnetwerken. De insteek van eEye is het ontdekken en elimineren van zwakke plekken in plaats van het verdedigen van incidentele aanvallen. eEyes geïntegreerde suite van management oplossingen stelt organisaties in staat om de volledige lifecycle van Security bedreigingen in kaart te brengen en te controleren: voor, tijdens en na een mogelijk Security lek. eEye beschermt de netwerken en digitale activa van meer dan 8.500 zakelijke- en overheidsinstellingen wereldwijd, waaronder US Department of Defense, Continental Airlines, Dow Jones, Viacom, Vodafone en Warner Music. eEye Digital Security is in 1998 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Californië, USA. Ga voor meer informatie naar www.eEye.com.

Klanten vertrouwen steeds meer op hun leveranciers om hen te helpen bij het identificeren van risicogebieden in hun systemen en hen tegen deze risicos te beschermen. Het ontsluiten van applicaties aan medewerkers is zon risicogebied en CDG Europe B.V. heeft op dit gebied een uitstekende reputatie, aldus Ross Brown, Chief Operating Officer van eEye Digital Security. We zijn dan ook zeer tevreden dat we CDG Europe officieel hebben kunnen aanwijzen als distributeur van ons productportfolio in de Benelux, aldus Brown.

Ook Peter Hoekstra, directeur van CDG Europe B.V., is verguld met de overeenkomst tussen zijn bedrijf en eEye Digital Security. Applicatie Beschikbaarheid en Security zijn begrippen die steeds meer hand in hand gaan met elkaar. Bedrijven willen hun medewerkers overal en op elk tijdstip toegang geven tot bedrijfskritische data en willen tegelijkertijd ook dat de mate van veiligheid niet in het geding komt. Met de producten van eEye kunnen we deze mate van veiligheid garanderen op elk niveau en van hoge kwaliteit.

Voor informatie kunt u contact opnemen met
De heer I. Hüsen
Tel: +31(0)79- 3601300
E-mail: i.husen cdg.nl.