Waterschap Groot Salland

Verbetering/uitbreiding RWZI Genemuiden

Laatst gewijzigd: 24 mei 2006

De rioolwaterzuiveringsinstallatie in Genemuiden zuivert het afvalwater afkomstig van de kernen Genemuiden, Kamperzeedijk, Hasselt en Zwartsluis. De pompcapaciteit van de rioolgemalen in deze kernen word vergroot zodat deze tot en met peiljaar 2018 op hun taak berekend zijn en voldoende water kunnen verpompen. Om deze grotere aanvoer goed te kunnen behandelen, moet ook de hydraulische capaciteit van de zuiveringsinstallatie worden vergroot.

genemuiden

Het ontwerp van de aangepaste zuivering voorziet in een derde nabezinktank en de vergroting van het ontvangwerk, waar de vuilroosters staan opgesteld. Verder zullen nieuwe proceswaterleidingen gelegd worden van en naar de nieuwe nabezinktank.

Voor de civieltechnische werken ten behoeve van deze uitbreiding is een bestek opgesteld en zal openbaar worden aanbesteed onder hoofdzakelijke toepassing van het UAR-2001.

Bestek en tekeningen zijn vanaf 5 juni 2005 , na invulling van het digitale registratieformulier, vrij te downloaden vanaf deze website.

In de editie van vrijdag 26 mei 2006 van de Aanbestedingskrant zal de officiële aankondiging worden gepubliceerd. De volledige tekst van de aankondiging is hiernaast te lezen alsook op de website van de "Aanbestedingskalender" en de "Aanbestedingskrant".

aanbestedingsaankondiging

genemuiden_.jpg (2796 Kb)
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting

genemuiden_lucht.jpg (2172 Kb)
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting

Externe verwijzing Externe verwijzing
Aanbestedingskrant
Aanbestedingskalender