Provincie Utrecht

Informatieavonden zuidelijke randweg Woerden

24-5-2006 -

De provincie Utrecht organiseert samen met de gemeenten Woerden, Bodegraven en Reeuwijk twee informatieavonden over het plan voor de aanleg van een nieuwe verbindingsweg tussen de Midlandbaan (Woerden) en de bestaande aansluiting bij Waarder op de A12 (zuidelijke randweg Woerden). De avonden worden gehouden op 30 mei en 6 juni en zijn bedoeld voor belangstellenden uit de omgeving.

Plan op hoofdlijnen

Het plan dat op 30 mei en 6 juni gepresenteerd wordt, is op hoofdlijnen aangegeven. Op dit moment werken provincie en gemeenten de plannen verder uit. Bij die nadere uitwerking is het van belang te horen waar nog mogelijke knelpunten liggen.
Hoewel op beide avonden dezelfde presentatie gegeven wordt, ligt het voor de hand dat er op de tweede avond wat meer aandacht zal zijn voor de aansluiting bij Waarder.

A12 BRAVO
Het plan maakt deel uit van het zogeheten A12 BRAVO-project dat tot doel heeft de verkeersknelpunten op te lossen op het A12-traject vanaf het verkeersplein Oudenrijn tot en met Bodegraven en in het gebied daaromheen. BRAVO bestaat uit een groot aantal deelprojecten die elkaar versterken. Ze worden op verschillende plaatsen en op verschillende momenten uitgevoerd.
Provincie Utrecht, Bestuur Regio Utrecht, Rijkswaterstaat en de gemeenten Woerden, Bodegraven, Montfoort en Utrecht zetten zich gezamenlijk in voor de uitvoering van BRAVO.

Infoavonden: datum, tijd en plaats
1. Dinsdag 30 mei, aanvang 20:00 uur ( zaal open 19:30 uur), Gemeentehuis Woerden, Blekerijlaan 14, 3447 GR Woerden 2. Dinsdag 6 juni, aanvang 20:00 uur ( zaal open 19:30 uur), Wierickehuis, Graaf Albrechtstraat 1, 2415 AW Nieuwerbrug

Nadere informatie
Meer inhoudelijke informatie over de verschillende BRAVO-projecten is te vinden op www.a12bravo.nl
Meer informatie over de organisatie van beide avonden is te krijgen bij mw. A.M.J. van Lemmen van de provincie Utrecht, tel. (030) 258 23 71.

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon (030) 258 33 19

Laatst gewijzigd op 24-05-2006. Paginabeheer: Clara van Foreest