Gemeente Leiden

Nog plaats in de bus naar zusterstad Toruñ.

Als u in de komende herfstvakantie kennis wilt maken met de Poolse stad Toruñ dan kunt u zich nog tot 15 juni opgeven. De Stichting Stedenband Leiden-Toruñ nodigt groepen (sport, cultuur, maatschappelijke organisaties, scholen etc.) uit om in de herfstvakantie voor een vijftal dagen mee te gaan naar onze gastvrije, historische en monumentale partnerstad. Ook individuele personen met belangstelling voor Toruñ kunnen zich aanmelden.

Het vertrek is op dinsdagavond 24 oktober en de reizigers zijn zondagmiddag 29 oktober weer terug in Leiden. Het leggen van contacten en het ondernemen van gemeenschappelijke activiteiten (receptie, excursie, afscheidsfeest) staat centraal bij het bezoek. Om het bezoek goed voor te kunnen bereiden, is het van belang dat geïnteresseerden hun belangstelling bijtijds kenbaar maken.

Eind juni wordt voor de deelnemers aan de reis een informatieavond georganiseerd. De deelnamekosten zijn beperkt omdat de gemeente Leiden een bijdrage levert in de vervoerskosten. U kunt zich schriftelijk aanmelden vóór 15 juni 2006 met opgave van aantal deelnemers. Uw aanmelding kunt u sturen naar de Gemeente Leiden, t.a.v. Carel van Ingen, Postbus 9100, 2300 PC Leiden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carel van Ingen, contactambtenaar Stedenband Leiden-Toruñ, tel. (071) 516 70 29 (kantooruren) of Dirk Jan Binnendijk, voorzitter Stedenband Leiden- Toruñ, tel. (071) 541 65 64 ('s avonds).

Nadere informatie: Floor van Deursen, Bureau Communicatie, tel: 071-516 51 38.

---- --