Babylon ltd

Versie 6 van populaire vertaalsoftware Babylon nu beschikbaar

OR YEHUDA, Israel, May 24 /PRNewswire/ --


- Nieuwste versie biedt tekstvertalingen en toegang tot encyclopedieën met maar één klik op de muisknop

Babylon, een toonaangevend bedrijf op het gebied van woordenboek- en vertaalsoftware, maakt vandaag de lancering van haar nieuwste versie van software bekend, en versterkt daarmee haar marktpositie.

De nieuwe versie introduceert veel nieuwe eigenschappen waaronder tekstvertaling, encyclopedieën en nog meer met maar één klik op de muisknop. Met het continue toevoegen van waardevolle hulpmiddelen en inhoud aan de Babylon software wordt de strategie van Babylon om gebruikers meer waarde voor hun geld te kunnen bieden, ondersteunt.

Alon Carmeli, VP Marketing & Sales, zegt over de nieuwe versie: "De behoefte aan communicatie in andere talen is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen als gevolg van het intensieve computer- en internetgebruik. Onze missie is mensen een optimale vertaaloplossing aan te reiken die tegelijkertijd simpel en intuïtief is in het gebruik. Babylon 6 komt met een doorbraak door haar gebruikers een hulpmiddel aan te bieden waarmee gemakkelijker en efficiënter complete teksten vertaald kunnen worden. Daarnaast is onmiddellijk waardevolle inhoudelijke informatie beschikbaar uit toonaangevende bronnen. Dit alles met maar één klik op de muis, Babylon's welbekende gebruiksgemak."

Babylon 6 wordt wereldwijd gelanceerd waarbij er in de maand mei verschillende evenementen zullen plaatsvinden in Duitsland, Spanje, Frankrijk, Nederland, Italië, Japan en Brazilië.

Babylon 6 highlights:

Tekstvertaling in één klik

Nu levert Babylon naast vertalingen van woorden en zinnen ook vertaling van complete tekst in 17 talen. Babylon 6 bespaart tijd, omdat het namelijk niet nodig is om een browserwindow te openen en ook de copy/paste-functie kan worden overgeslagen. Eén klik op de tekst is voldoende om de gewenste resultaten te verkrijgen.

Wikipedia in één klik

Babylon geeft gebruikers nu toegang tot de Wikipedia encyclopedie met meer dan 2 miljoen items in 9 talen.

Toonaangevende uitgevers in één klik

Babylon 6 biedt toegang tot een groot aantal toonaangevende woordenboeken en encyclopedieën van 's werelds grootste uitgeverijen: Britannica, Oxford, Merriam Webster, Pons, Larousse, Langenscheidt, Taishukan, Michaelis, Van Dale en nog veel meer, allemaal met maar één klik op de muis (voor een klein extra bedrag).

Meer antwoorden in één klik

Babylon 6 biedt met maar één klik op de muis, een verbeterde, met de gebruiker meegroeiende en resultaatgerichte technologie met accurate inhoudelijke informatie die is gebaseerd op een groot aantal toonaangevende bronnen.

Verschillende spellingsmogelijkheden in één klik

De verbeterde automatische spellingscontrole beschikbaar in Babylon 6 levert een oplossing voor dagelijkse typfouten en problemen bij formuleringen.

Miljoenen nieuwe termen in één klik

Meer dan 3 miljoen nieuwe termen zijn aan onze woordenboeken toegevoegd. Alle Babylon woordenboeken zijn uitgebreid en geupdate met de laatste terminologieën en vertalingen, inclusief slang, termen uit de technologie en zakelijke termen.

Babylon 6 is te downloaden van de Babylon website: www.babylon.com.

Over Babylon

Babylon is een toonaangevend bedrijf op het gebied van woordenboek- en vertaalsoftware die gemakkelijk bediend kan worden met maar één klik op de muisknop. Babylon 6 is desktop software die beschikbaar is voor zowel individuele gebruikers als bedrijven.

Ook in de Nederlandse markt is Babylon een snel groeiend product. Nederlanders, die bekend staan om hun goede talenkennis, maken hier graag gebruik van. Babylon is hier een uitkomst, een gemakkelijk hulpmiddel dat een bijdrage levert aan het communiceren in andere talen op hoog niveau.

Babylon levert ook extra inhoudelijke informatie van wereldberoemde uitgevers van woordenboeken zoals Oxford University Press, Britannica, Merriam-Webster, Larousse, Vox, Langenscheidt, Pons, Van Dale, Melhoramentos, en Taishukan.

Babylon 6 geeft toegang tot de Wikipedia encyclopedie in 9 talen met maar één klik op de muisknop.

Babylon-Pro gebruikersdatabase telt meer dan 35 miljoen desktop installaties. Babylon corporate customers zijn toonaangevende spelers in de sector zoals Avnet, BASF, Daimler Chrysler, Ericsson, Ernst & Young, Fujitsu Siemens, Gillette/Braun, IBM, John Deere, Lufthansa, Motorola, Nestlé France, Océ, Petrobras, Philips, UBS, Xerox en nog velen anderen.

Een grote aandeelhouder in Babylon is Reed Elsevier Ventures, een onderdeel van Reed Elsevier (LSE: REL, NYSE: RUK), en Formula Vision Technologies, onderdeel van Formula Systems (NASDAQ: FORTY).

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken via de link: www.babylon.com.

Pers contact:

Tlalit Prescher
Babylon Ltd.
Tel: +972-3-5382102
Email: tlalit@babylon.com