Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 24 mei 2006

Henk Schiffmacher zet Metallica-tatoeage op bovenarm van DJ Erwin Peters

Vanmorgen heeft Radio Veronica-DJ Erwin Peters de albumtitel 'Justice For All' van de rockgroep Metallica op zijn bovenarm laten tatoeëren door tatoeëerder, schilder, schrijver, verzamelaar, wereldreiziger en fotograaf Henk Schiffmacher.

Aan het begin van de 'Album Top 1000 Allertijden' is DJ Erwin Peters hiervoor uitgedaagd door nieuwslezer Arend Langenberg. Erwin Peters heeft in de uitzending luisteraars van Radio Veronica opgeroepen om via radioveronica.nl hun stem uit te brengen op de beste albumtitel aller tijden. '. And Justice For All' is door stemmen van de Radio Veronica-luisteraars als beste albumtitel aller tijden uit de bus is gekomen.

Radio Veronica-DJ Erwin Peters: "Op de uitdaging van Arend Langenberg kon ik echt geen nee zeggen. Voordat ik het wist had ik ja gezegd. '. And Justice For All' is een mooie titel die op mijn lijf geschreven is. Ik kan de ene helft van de hit 'One' van het album '. And Justice For All' mee schreeuwen en de andere helft doe ik op mijn luchtgitaar! Ik ben blij om te merken dat de Radio Veronica-luisteraars op één lijn zitten met mijn muzieksmaak!"

Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Patrick Kicken, Erwin Peters, Kas van Iersel, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Peter Teekamp, Arlo van Sluis, Colin Banks, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne en kabel te ontvangen.