--------------------------------------------------------------------------
Nieuwe inlichtingendienst van Cybertrust beschikbaar via 'Managed Security
                             Services'-aanbod                             
--------------------------------------------------------------------------

Gepersonaliseerde beveiligingsinformatie rechtstreeks afgestemd op de individuele bedrijfsbehoefte van de klant Mijdrecht, 05/24/2006

Cybertrust, de wereldwijde specialist in informatiebeveiliging en wereldwijd marktleider in 'managed security services' (MSS), kondigt vandaag aan dat ze de Cybertrust inlichtingendienst toevoegt aan haar MSS aanbod. Via het MSS Security Dashboard van Ubizen - dochterbedrijf van meerderheidsaandeelhouder Cybertrust - zullen MSS-klanten van Cybertrust hun voordeel kunnen doen met de uitgebreide beveiligingsinformatie en de statistieken over monitoring van bedreigingen, die meer inzicht verschaffen in hun infrastructuur.
Cybertrust heeft veel ervaring in beveiligingsinlichtingen. De geïntegreerde inlichtingen van Cybertrust zijn een onderscheidende factor geweest die heeft bijgedragen tot het marktleiderschap van Cybertrusts MSS-dienst. Door de nieuwe inlichtingendiensten op te nemen in het brede spectrum van MSS-diensten, zullen klanten risicoanalyses, vroegtijdige waarschuwingen en deskundige oplossingen ontvangen voor bedreigingen, die ontwikkeld zijn om de bedrijfsactiviteiten van de klant op een doeltreffende manier veilig te stellen. In tegenstelling tot bedreigingsgegevens van andere MSS-leveranciers en diensten voor beveiligingsgegevens, zijn deze gegevens ontworpen om rechtstreeks complementair te zijn aan de diensten geleverd door Cybertrust MSS.

"De meeste bedrijven kennen de algemene en basisdiensten met beveiligingsalarm die beschikbaar zijn op de markt en hen informeren over nieuwe kwetsbaarheden en uitbuitingen op het Internet," zegt Jeroen Kroon, country manager Nederland bij Cybertrust. "Echter, uit reacties van ons wereldwijde klantenbestand, blijkt dat organisaties het advies missen van een vertrouwde partner die beveiligingsinformatie kan interpreteren op een manier die overeenkomt met hun unieke behoeftes. De inlichtingendienst van Cybertrust biedt nu net dat: concreet advies en aanbevelingen, geformuleerd door ervaren analisten van beveiligingsinlichtingen die inspelen op de specifieke bedrijfsbehoefte van de klant."

De Cybertrust Intelligence Service werd ontwikkeld voor MSS-klanten die een meer gedetailleerde analyse van de huidige dreigingen wensen om op een proactieve manier hun activa te beschermen tegen opkomende bedreigingen. De dienst maakt gebruik van het volledige gamma beveiligingsdiensten en
-expertise van Cybertrust. Hierdoor worden geavanceerde beveiligingsinlichtingen geleverd die informatie combineren die Cybertrust vergaart als wereldwijd marktleider in MSS met informatie via het Security Management Program (SMP) van Cybertrust - ICSA Labs® - en door interne 'intelligence'-specialisten. Klanten zullen deskundig advies ontvangen over beveiligingsproblematieken die heel wat opschudding veroorzaken in de sector op om het even welk moment. Ze ontvangen ook analyses van vroegtijdige waarschuwingsberichten over hackers, virussen en malcodes, samen met een actieplan om elke bedreiging af te wenden. Verder krijgen ze deskundige aanbevelingen over hoe ze hun organisatie moeten beschermen tegen een specifieke grootschalige bedreiging en gedetailleerde rapporten, analyses en advies over zeven hoofdcategorieën van risico.

MSS-klanten die op zoek zijn naar beveiligingsinlichtingen afgestemd op de bedreigingen waaraan hun organisatie specifiek blootstaat, kunnen kiezen voor een gepersonaliseerde versie van de Cybertrust Intelligence Service. De analisten van Cybertrust putten uit onconventionele databronnen voor informatiebeveiliging en verzamelen doelgerichte informatie om klanten gepersonaliseerde inlichtingen te leveren over vooraf bepaalde interessegebieden of bekommernissen voor hun organisatie. Deze gepersonaliseerde inlichtingen bieden klanten informatie met meer diepgang zodat het bedrijf beter proactieve beveiligingsbeslissingen kan nemen, gebaseerd op geïdentificeerde bedreigingen tegen hun bedrijf.

Cybertrust werd door Frost & Sullivan erkend als 's werelds marktleidende 'Managed Security Services Provider' in 2004 en 2005. Meer informatie over de 'Managed Security Services' van Cybertrust vindt u op http://www.cybertrust.com/solutions/managed_security_services.

--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over Cybertrust
Cybertrust is de wereldwijde specialist in informatiebeveiliging en levert diensten die kritieke gegevens beveiligen, identiteiten beschermen en klanten helpen bij het demonstreren van voortdurende compliance. Met hoofdkantoor in Herndon, Virginia in de VS en ruim dertig kantoren wereldwijd, is Cybertrust een van 's werelds grootste leveranciers van informatiebeveiliging en wordt erkend als de wereldwijde marktleider in managed security services. Voor meer informatie, zie www.cybertrust.com. Als u meer informatie wilt of met een Cybertrust specialist wil spreken, kunt u contact opnemen met Jeanette De Wilde van NewsEngine PR op +31 20 567 2170 of via jeanette.dewilde@newsenginepr.com. © Cybertrust 2006. Alle rechten voorbehouden.
Cybertrust en Security Management Program zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cybertrust Holdings, Inc. en/of zijn divisies. Alle andere handelsmerken zijn het bezit van hun respectievelijke eigenaars.
Uw gegevens in onze databank aanpassen of verwijderen? Stuur een mailtje naar database@newsenginepr.com
Ref.:CYBER0092-3E4346