Ingezonden persbericht


CNN International op PC te zien via RealNetworks

Vanaf heden is CNN International op de PC beschikbaar voor breedbandgebruikers via RealNetworks.

RealNetworks' breedbandservice, genaamd 'SuperPass', geeft Europese abonnees toegang tot 24 uur live nieuws van CNN International.

SuperPass is 14 dagen gratis te zien via http://netherlands.real.com/guide/

het entertainment portal van RealNetworks. Dit portal biedt een uitgebreide reeks van nieuws, sport en entertainment die voortdurend wordt geactualiseerd. Naast CNN International zijn o.a. UEFA, Channel 4 en MTV Europe beschikbaar.

Chris Press, manager business development van CNN International: "De beschikbaarheid van CNN via RealNetworks' SuperPass is een prima manier om degenen die online televisiekijken te bedienen. Deze laatste ontwikkeling geeft aan dat CNN er alles aan doet om de kijker op ieder moment en vanaf elke plek toegang te geven tot het CNN nieuws."

"Wij zijn bijzonder verheugd over deze samenwerking met CNN International," aldus Douglas Glen, director international video services, RealNetworks. "De aanzienlijke toename van het aantal mensen dat TV via het web bekijkt in beschouwing genomen is dit een bijzondere kans voor content providers om bestaande en nieuwe gebruikers van dienst te zijn. Met de toevoeging van het welbekende CNN merk aan het SuperPass aanbod, biedt Real een fantastische mix van nieuws en sport, beiden live en on-demand."


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht