Kuulenpop 2006 programma definitief

Twee dagen feest, gezelligheid en entertainment wat je niet mag missen

MILL, 20060419 -- Op woensdag 24 en donderdag 25 mei is het weer zover. Dan staat Kuulenpop 2006 op het programma. Deze week maakte de organisatie de namen bekend van alle deelnemende bands en artiesten. Het beloven weer 2 super gezellige en meer dan feestelijke dagen te worden in de feesttent in recreatiegebied de Kuulen tussen Mill en Langenboom die je niet mag missen !


Het begint allemaal op woensdagavond 24 mei, daags voor hemelvaart, om 20.30 uur. Die avond heeft de organisatie de formatie MXL (www.mxl.nu ) weten te contracteren. Met deze zeer ervaren en breed gearrangeerde band kun je niet stil blijven staan. Mocht het feestgevoel toch nog niet zijn toegeslagen met MXL, dan veranderd dat zeker met Starkoo. Deze zanger entertainer (www.starkoo.nl) zingt de komende zomer in diverse vakantiebestemmingen in het buitenland, maar op 24 mei eerst op Kuulenpop.

Op donderdag 25 mei, hemelvaartsdag, gaat Kuulenpop 2006 verder vanaf 15.30 uur met een variatie aan bekende regionale bands. Zo betreden the 7th-Streetmenband, Boozzed, Black-mail en the Unfergiven het podium. Maar ook is er een optreden van de landelijk bekende feest, sfeer en rock-'&-lol band de WC-Experience. Kortom, 2 dagen muziek en entertainment die zeker nu al in de agenda's genoteerd moeten worden.

De kaartverkoop voor Kuulenpop 2006 begint op donderdag 4 mei en loopt tot zondag 21 mei. Dan kosten de kaartjes voor woensdagavond 8 euro en voor donderdag 11 euro. Deze zijn verkrijgbaar bij Grand-Cafe 't Lagerhuis, Cafetaria 't Hemeltje en Kantoorboekhandel Schipperheijn in Mill. Maar ook bij Cafetaria 't Plein Volkel, The Music Store Uden, Popservice Spanjaards Cuijk, Toon Bergmans EP Zeeland, 't Dorstig Hert Escharen, Cafetaria Den Brink St.Anthonis, Café De Batavier Wanroij, Cafetaria De Posthoorn Haps en Cafetaria 't Smulhuukske in Oeffelt. www.kuulenpop.nl



Mosstime media- tekst- en entertainmentservice