Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

The Fierce Angels will rise @ Powerzone

(woensdag 24 mei)

Fierce Angels is het nieuwe engelse platenlabel van Hed Kandi oprichter Mark Doyle.

Eind vorig jaar verlieten Mark Doyle en DJ Mike van Loon het succesvolle platenlabel Hed Kandi om aan een nieuw project te beginnen. Vormgever/tekenaar Jason Brooks verantwoordelijk voor de herkenbare vormgeving is ook mee gestapt naar Fierce Angels.

Tijdens het Amsterdam Dance Event vond al een klein voorproefje plaats van het nieuwe platenlabel Fierce Angels/Tokyo Project in Cineac. Na enkele maanden try-outs in o.a. Engeland, Brazilie en Rusland te hebben gehad als ondersteuning van de release van de CD "Tokyo Disco" is de tijd nu rijp om een geweldig evenement in Nederland neer te zetten.

Voor "Fierce Angels present Tokyo Disco" is als locatie gekozen voor de Amsterdamse club "the Powerzone". Er is inmiddels een contract getekend voor minimaal 4 afleveringen in 2006. De aftrap vind plaats op woensdag 24 mei, de avond voor Hemelvaart. De volgende aflevering een maand later op zaterdag 24juni.

Mark Doyle: " Een geweldig mooie locatie met vele mogelijkheden om ook het nieuwe showelement van ons nieuwe "Fierce Angels present Tokyo Disco" evenement goed tot zijn recht te laten komen"

Doyle doelt hier op het mannumission-achtige showspektakel dat speciaal voor Nederland in elkaar is gezet. Hiervoor zijn onlangs in The Powerzone audities voor gehouden. Resultaat van deze auditie: 10 hemelse engeltjes.

De eerste datum die Mark & Mike hebben uitgekozen heeft iets bijzonders. Terwijl heel Nederland Hemelvaart viert, strijken de Fierce Angels de nacht daarvoor neer in de Amsterdamse Powerzone. Dat betekent dus feesten op een woensdag en met de engeltjes nog op je netvlies lekker uitslapen op Hemelvaartsdag.

LET THE FIERCE ANGELS RISE!!!

Wat: Fierce Angels Present Tokyo Disco

Wanneer: woensdag 24 mei

Waar: The Powerzone Amsterdam

Prijs: 15 Euro

Tijd: 23.00 - 05.00

Line up: Mark Doyle & Mike van Loon

Productie: Just Ask BV, Amsterdam