Rond de wereld in een nacht

nachtwandeling van Leiden naar Den Haag

DEN HAAG, 20060505 -- In de nacht van 24 op 25 mei organiseert COS Haaglanden & West Holland de 17e editie van de jaarlijkse wandeling 'Rond de wereld in één Nacht'. De wandeling start om 21.00 uur bij de Hogeschool Leiden en eindigt bij het Nutshuis (Riviervismarkt 5) in Den Haag.


De Nachtwandeling, die traditioneel plaatsvindt in de nacht voor Hemelvaart, is ruim 20 kilometer lang en loopt door stad, polders, parken en bos, van Leiden naar Den Haag. Jaarlijks nemen zo'n 750 wandelaars deel aan deze tocht. Rond de wereld in één Nacht is niet alleen een sportieve uitdaging maar staat ook garant voor diverse informatieve en culturele activiteiten rondom het thema "Internationale Samenwerking". Dit jaar staan tijdens de gehele wandeling de 8 Millenniumdoelen en het 'praktisch idealisme' centraal. De gehele Nachtwandeling is dit jaar ook op skeelers af te leggen.

Speciaal voor de jongere wandelaars zijn er dit jaar kortere afstanden van respectievelijk 10 en 15 kilometer. De start van deze wandelingen is om 20.00 uur eveneens vanaf de Hogeschool Leiden.

Kosten deelname:
Jongeren en studenten bij voorinschrijving ¤ 6,00, op de avond zelf ¤ 8,00
Volwassenen bij voorinschrijving ¤ 8,50, op de avond zelf ¤ 10,00
Bij voorinschrijving dient het bedrag uiterlijk 17 mei op de rekening te staan (houd zelf rekening met de tijdsduur van een overschrijving).
Informatie bij: COS Haaglanden & West Holland, 070 3456154

Voorinschrijven kun je vanaf nu, on-line met het inschrijfformulier. Het aanmeldingsformulier vindt je op de website van COS, www.coshaaglanden.nl




COS Haaglanden & West Holland