PERSBERICHT KENDRION N.V

Kendrion verkrijgt 100% belang in Kendrion SKA GmbH & Co KG

Kendrion N.V. maakt bekend dat met de huidige partner Kemmerich is overeengekomen dat Kendrion het resterende 50% belang in Kendrion SKA GmbH & Co KG in Attendorn, Duitsland, per heden overneemt. Kendrion was reeds enkele jaren voor de helft eigenaar van deze onderneming.
Kendrion SKA heeft een omzet van circa EUR 15 miljoen op jaarbasis en heeft 60 medewerkers. De overname van dit 50% belang draagt reeds in 2006 positief bij aan de winst per aandeel. Door deze overname wordt de marktpositie van Kendrion Metal Components in high-volume stamping in Europa aanmerkelijk versterkt. Profiel Kendrion N.V.
Kendrion N.V. produceert, ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige elektromagnetische en metalen componenten en distribueert en bewerkt kunststof halffabrikaten. De onderneming heeft circa 2.600 medewerkers verdeeld over 16 landen in Europa, het Verre Oosten en de Verenigde Staten.
Kendrion streeft naar het uitbouwen van sterke en leidende Europese marktposities in de geselecteerde nichemarkten.
De missie van Kendrion is het zijn van een toonaangevende internationale onderneming die met bestaande knowhow, innovatief vermogen en commerciële slagkracht oplossingen biedt voor haar industriële afnemers. Daarbij wil de onderneming een transparant, flexibel en betrouwbaar bedrijf zijn waar plezier in ondernemen gekoppeld is aan resultaatdoelstellingen.
Het aandeel Kendrion is genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam en opgenomen in de Euronext Small Cap index.

Zeist, 24 mei 2006

De Directie van Kendrion N.V.
Voor nadere informatie:
Kendrion N.V.
De heer P. Veenema
Utrechtseweg 33
3704 HA ZEIST
Tel: 030 699.72.50
Fax: 030 695.11.65
Website www.kendrion.com
Pagina 1 van 1


---- --