Dubbele rol voor Jon van Eerd zorgt voor Dubbel zoveel plezier

AMSTERDAM, 20060524 -- Geheel in de traditie van voorgaande jaren brengt V&V Entertainment ook dit seizoen weer een klucht op de Nederlandse planken: Dubbel Op! Inmiddels zijn er meer dan 105 voorstellingen gepland in theaters door het hele land, en worden er nog steeds voorstelling bijgeboekt. Hieruit blijkt dat de klucht weer helemaal terug is van weggeweest en uitermate populair.


Voor het vierde achtereenvolgende jaar is Jon van Eerd het stralende middelpunt van de klucht. Begonnen in 2002 met Tel Uit je Winst, waarvoor Jon het script bewerkte, deed hij dat in 2003 ook met De Tante van Charlie. Afgelopen seizoen schreef hij het script van Een Rits te Ver en ook Dubbel Op! is compleet van zijn hand. Naast zijn schrijfwerkzaamheden zal Jon ook in Dubbel Op! net als voorgaande jaren de hoofdrol voor zijn rekening nemen. Deze keer is dat er niet één, maar zorgt hij voor dubbel zoveel plezier.

Spuiten & straktrekken
In een beroemde health en beauty kliniek gebeuren rare dingen die niet door de beugel kunnen. Jon van Eerd speelt een gewiekste, foute plastisch chirurg, die eigenlijk geen arts is en met botoxnaalden en dubieuze schoonheidsbehandelingen fluitend zijn geld verdient. Maar hij speelt ook zijn sullige tweelingbroer die gedwongen wordt de schuld op zich te nemen als de behandelingen minder goed uitvallen dan verwacht. Maar de broer blijkt nog dommer dan verwacht en zorgt ervoor dat het behoorlijk in het honderd loopt.

Naast Jon is In Dubbel op! is ook Lucie de Lange weer van de partij. Als directrice van het instituut lijkt ze te worden meegezogen in de hilarische wirwar van vergissingen en persoonsverwisselingen die op ingenieuze wijze in elkaar gevlochten zijn. Esther Roord, Marjolein Algera, Han Oldigs en Rolf Koster complementeren de cast.
Caroline Frerichs tekent voor de regie en Marjolein Ettema is verantwoordelijk voor het decor. De kostuums worden ontworpen door Maya Schröder en het lichtontwerp is van de hand van Remko van den Ende.

80 theaters door heel Nederland
Dubbel Op! is de vierde klucht van V&V Entertainment na Tel uit je Winst, De Tante van Charlie en Een Rits te Ver. Dubbel Op! is van 28 september 2006 t/m 3 maart 2007 te zien in ruim 80 theaters door heel Nederland. De klucht beleeft haar première op 9 oktober 2006 in de Goudse Schouwburg in Gouda. Voor kaartverkoop en reserveringen tel. 0900 - 4000 3000 (45c pm). Meer informatie op www.theaterhits.nl

Dit seizoen is het motto: Lachen is het beste medicijn!




V&V Entertainment