Ingezonden persbericht


AT&T STELT NETWERKINTEGRATIEDIENSTEN
WERELDWIJD BESCHIKBAAR

Den Haag, 24 mei 2006 - AT&T gaat zijn netwerkintegratie diensten (AT&T Network Integration Services) wereldwijd beschikbaar stellen voor zakelijke klanten in Canada, Latijns Amerika, Europa, het Midden Oosten, Afrika, het Verre Oosten en Australië. Deze diensten ondersteunen organisaties bij het integreren van geavanceerde beveiligde technologieën in hun bestaande netwerk- en IT-omgevingen. Na kleinschalige introducties op deelmarkten in de Verenigde Staten en het Verre Oosten gaat AT&T nu over tot mondiale uitrol van een compleet oplossingspakket. Door toenemende Globalisering en andere marktontwikkelingen wordt het voor bedrijven steeds belangrijker nauwere banden aan te gaan met klanten, partners en leveranciers. Tevens is het in toenemende mate van belang om mobiele medewerkers en telewerkers rechtstreekse toegang tot het bedrijfsnetwerk te geven. Gebruikmakend van de diensten van AT&T en hun strategische partners worden door AT&T-gecertificeerde netwerkstrategen, technici en andere specialisten geavanceerde netwerkoplossingen ontwikkelt en geëxploiteerd die tegemoetkomen aan deze veranderende bedrijfseisen.

Het Network Integration Services portfolio van AT&T biedt onder meer het volgende:
· Consolidatie van netwerken en leveranciers
· Ontwerp en bouw van WAN/LAN-infrastructuren
· Beveiligingsbeleid en controle op de naleving hiervan, met eventuele correctieve maatregelen
· Datacenterbeheer

· Ontwikkelen en testen van interoperabiliteitsoplossingen
· Helpdeskondersteuning

· Toetsing van netwerkconvergentiemogelijkheden (spraak- en data-integratie)
· Applicatie-ontwerp en -beheer

· Telecom-aggregatie

· Service- en onderhoudscontracten op maat
· Ontwikkeling en bouw van bedrijfsnetwerken

Een van de eerste grote organisaties die van deze nieuwe diensten gebruik maakt is de International Commercial Bank of China (ICBC). AT&T gaat zich in de sterk concurrerende banksector van Taiwan voor ICBC richten op de ontwikkeling van een grootschalige oplossing met betrekking tot videoconferencing. "We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de dienstverlening aan onze klanten te verbeteren en onze eigen efficiency te verhogen," vertelt Chiu Wei Liu, senior manager op het hoofdkantoor van ICBC. "We zijn zeer enthousiast over de nieuwe oplossing van AT&T; onze klanten doen nu al hun voordeel met de nieuwe, verbeterde communicatie-infrastructuur."

"Het afgelopen jaar is niet alleen de netwerkmarkt enorm gegroeid, maar ook de vraag naar dit type dienstverlening," zegt Mark Keiffer, marketing manager zakelijke klanten van AT&T Operations. "In de hedendaagse mondiale economie is telecommunicatie van vitaal belang en AT&T loopt voorop om bedrijven te helpen hun zakelijke slagkracht te vergroten. Met onze onbetwiste staat van dienst en bewezen kennis op het gebied van het ontwikkelen, bouwen, integreren en exploiteren van netwerken, verkeren we in de ideale positie om onze klanten dergelijke toevoegende waarde diensten te leveren."

AT&T Network Integration Services biedt de klant naadloze netwerkintegratie. De dienst kan overal worden ingezet, of het nu gaat om ondersteuning van een binnenlandse markt of het opzetten van activiteiten op buitenlandse markten, het is naadloos toe te passen op de huidige bedrijfsspecifieke behoeften.

Ervaren specialisten van AT&T over de hele wereld assisteren klanten bij de planning en aanleg van geïntegreerde netwerken die maximaal gebruik maken van de mogelijkheden van bestaande technologieën en nieuwe applicaties. Daarbij stemmen ze de netwerkinfrastructuur nauwkeurig af met de bedrijfsprocessen, wat zich vertaalt in hogere productiviteit, verminderde complexiteit en maximaal rendement op gedane investeringen.

# # #

Over het nieuwe AT&T
AT&T Inc. is een van 's werelds grootste houdstermaatschappijen in telecommunicatiediensten. Onder de mondiale merkvlag van AT&T genieten de AT&T-bedrijven over de hele wereld erkenning als vooraanstaande leveranciers van IP-georiënteerde communicatiediensten aan bedrijven. In de VS zijn de dochterondernemingen van AT&T toonaangevende aanbieders van high-speed DSL-diensten op het vlak van Internet, telefonie, abonnee-informatie en advertenties. AT&T Inc. heeft een belang van 60 procent in Cingular Wireless, dat als grootste Amerikaanse aanbieder van draadloze communicatiediensten 55,8 miljoen abonnees heeft. Kijk voor meer informatie over AT&T Inc. en de producten en diensten van AT&T op www.att.com.

© 2006 AT&T Knowledge Ventures. Alle rechten voorbehouden. Dochterbedrijven van AT&T Inc. en aan AT&T Inc. gelieerde vennootschappen leveren producten en diensten onder de merknaam AT&T.



Ingezonden persbericht