Via Skype onderhandelen op Allestekoop.eu

Bellen met de {ver}koper via Skype

SLUIS, 20060524 -- Op de Gratis veilingsite Allestekoop.eu kunnen verkopers voortaan een 'Skype mij' button plaatsen bij hun aanbod, zodat geïnteresseerden direct met de verkoper kunnen onderhandelen via internettelefonie. Om via Skype te kunnen bellen moet u een Skype-account hebben. Dit is gratis te krijgen via www.skype.com


De nieuwste veilingsite onder de naam "de leukste Veilingsite" , is momenteel bezig met nog veel meer leuke interactieve opties voor de gebruiker zoals googlemaps , zodat de eventuele potentiele kopers direct op de map kunnen zien waar hun produkt zich bevindt.

En is er reeds samenwerking tussen Kiala ,De KialaVerzendservice.nl is een eenvoudige, betrouwbare en GOEDKOPE manier om een pakket te versturen, via een buurtwinkel met ruime openingstijden, zelfs tijdens het weekend en zonder wachtrijen, en Paydutch,PayDutch® is een service op internet voor veilig kopen en verkopen, inclusief veilig betalen via iDEAL. PayDutch® is als neutrale tussenpersoon de tijdelijke beheerder van het transactiebedrag. Dit in de tijd tussen het verzenden van het pakket door de verkoper en het ontvangen en controleren van het pakket door de koper.




Ingezonden persbericht