Athlon Holding

b

Dit is een gezamenlijke openbare mededeling van De Lage Landen International B.V. ("De Lage Landen" of de "Bieder") en Athlon Holding N.V. ("Athlon"). Niet voor uitgifte, publicatie of verspreiding, geheel of gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten, Australië, Canada, Italië of Japan. Deze mededeling vertegenwoordigt geen openbaar bod om aandelen Athlon te kopen, noch een verzoek van een bod om aandelen Athlon te verkopen, maar is een aankondiging als bedoeld in artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

DE LAGE LANDEN HEEFT OVEREENSTEMMING BEREIKT MET ALLE HOUDERS VAN CUMULATIEF PREFERENTE AANDELEN ATHLON

Hoofddorp/Eindhoven, Nederland, 24 mei 2006

De Lage Landen heeft overeenstemming bereikt met alle cumulatief preferente aandeelhouders zijnde Fortis Verzekeringen Nederland B.V., Delta Lloyd Levensverzekering N.V. en Breedinvest B.V. om alle uitstaande cumulatief preferente aandelen Athlon te verwerven. De verwerving van de cumulatief preferente aandelen zal plaatsvinden onder de opschortende voorwaarde dat het voorgenomen aanbevolen openbare bod door de Bieder op alle uitstaande gewone aandelen Athlon, tegen een prijs van EUR 30,25 per gewoon aandeel Athlon, in welke prijs is inbegrepen het recht op dividend over het boekjaar 2005 (het "Voorgenomen Bod"), gestand zal worden gedaan. Bovenstaande partijen hebben eveneens toegezegd alle door deze partijen gehouden gewone aandelen in het aandelenkapitaal van Athlon te zullen aanbieden onder het Voorgenomen Bod.

Op basis van het bovenstaande bedraagt het huidige totale percentage van onherroepelijke toezeggingen van gewone aandelen ongeveer 56% van het uitgegeven en uitstaande gewone aandelenkapitaal van Athlon, en bedraagt het totaal aan gecommitteerde aandelen (inclusief de voorwaardelijke verwerving van alle cumulatief preferente aandelen) ongeveer 64% van het totale uitgegeven en uitstaande aandelenkapitaal van Athlon. Het hiervoor genoemde percentage van 56% van de gewone aandelen, vertegenwoordigt een toename van 2% ten opzichte van het percentage van 54% als vermeld in het persbericht d.d. 5 mei 2006. Deze toename is het gevolg van de toezegging van Fortis Verzekeringen Nederland B.V. alle door haar gehouden gewone aandelen te zullen aanmelden onder het Voorgenomen Bod (de andere twee bovengenoemde aandeelhouders hadden reeds eerder toegezegd hun gewone aandelen te zullen aanmelden en deze aandelen zijn verdisconteerd in het percentage van ongeveer 54%).

Dit is een openbare mededeling ingevolge artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Verdere informatie:

Voor Athlon Holding N.V. Voor De Lage Landen mr. J.E. Demper, Secretaris Raad van Bestuur drs. J.A. de Monchy, Manager General Affairs Tel: +31 (0)23 567 5700 Tel. +31 (0)40 233 9777 E-mail: jandemper@athlonholding.nl E-mail: j.a.monchy@delagelanden.com

ess release - Persbericht - Press release - Pers

1/2

b

Dit persbericht is gepubliceerd in het Engels en in het Nederlands. De Nederlandse versie prevaleert boven de Engelse versie.

ess release - Persbericht - Press release - Pers

2/2


---- --