Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Hardenberg, 24 mei 2006

Komende dagen: Boogienight, Winston Post en Monkeybass

PODIUM KLAAR VOOR GROTE VERNIEUWINGEN

Hardenberg-, De 'naamswijziging van 'Popcentrum Podium' naar 'Podium Partypalace' van enkele maanden geleden was de eerste in een serie die het uitgaansleven in NO Overijssel zullen gaan veranderen. Volgende week presenteert Podium Partypalace haar zomerprogrammering en er staan grote vernieuwingen en vooral verbeteringen op stapel. Inmiddels is Podium bezig met een interne verbouwing en worden de laatste puntjes op de i gezet v.w.b. de Zomer van 2006. De zomer van 2006 zal een zomer worden waarin uitgaan anders is. Maar eerst een uitgaansweek week die woensdagavond al begint.

Vrijdagavond (26-05) organiseert De Troubadour in samenwerking met Radio Veronica weer de maandelijkse swingparty Boogienight met de mooiste hits uit de 80s & 90s. Ook het buffet 'Boogiesnacks' is gratis maar alleen tijdens Boogienight. De Troubadour is vrijdag al om 21.00 uur open voor een daverende warming-up.

Zaterdagavond (20-05) is Grand Café Den Herdenbergher (middenin Hardenberg) weer het Swingcafé van NO Overijssel. Entree vanaf 23 jaar dus v.a. 22.00 uur de uitgaansavond voor de 'oudere jongere' met DJ Roel Zweers die weer de beste en vrolijkste (dans-) hits uit de 70's, 80's en 90's draait. 'Feel good' is troef in Den Herdenbergher tot 02.30 uur.

Winston Post komt zaterdag vanaf 24.00 uur naar Podium. Elke zaterdag en zondag keken ruim twee miljoen mensen naar 'Dancing with the Stars'. Reden temeer voor Podium om Winston Post voor zaterdag uit te nodigen als VIP-DJ. Dat wordt dus genieten van Winston, zijn muziek, zijn sfeer en zijn party, want Post staat bekend om zijn feilloos gevoel voor feest en entertainment.

Zaterdagnacht tenslotte om exact 03.00 uur is er in Podium een primeur, de naam: 'Pomp up the (Monkey-) bass'. In de recentelijk verbouwde club Dance Department zul je vanaf a.s. zaterdag (27-05) de beste hardstyle, jump en hardtrance horen. Elke week zullen de residents van de succesvolle Monkeybass-feesten, Tim-E en Marc Stevens, elkaar afwisselen, aangevuld met een local hero. Op de kick-off zal ook de knotsgekke Mc da Syndrome van de partij zijn. Er zullen ook sexy danseressen zijn. Alle info is na te lezen op de centrale website: www.PodiumGroep.nl.

Einde Persbericht. Meer info via Herman Potgieter 06-21588684


---- --