Digitale Gemeente Houten

Medewerkers Grontmij bouwen schuilhutten op de Kinderboerderij

vrijdag 26 mei 2006 - Bron: Platform MO Houten

Woensdag 24 mei staken 12 medewerkers van Grontmij Houten de handen uit de mouwen en bouwden duurzame en onderhoudsvrije schuilhutten voor de Kinderboerderij uit Houten.

Deze gezamenlijke maatschappelijke teambuildings activiteit was de zichtbare afsluiting van de samenwerking tussen de Grontmij en de Kinderboerderij. Vorig jaar maakten de Grontmij de technische tekeningen en vroeg de vergunningen aan bij de gemeente.

De schuilhutten waren hard nodig. De schapen en geiten hebben dan ook sinds vandaag in de weilanden een mooi onderkomen. De voorzitter van de Kinderboerderij Wim Koch hees samen met Ruurd Lageveen ,directeur van de Grontmij de vlag toen het hoogste punt van de schuilhutten werd bereikt.

Voor de medewerkers van de Grontmij die normaal gesproken op kantoor werken was het een zinvolle en leuke uitdaging om de schuilhutten in één dag te bouwen. De dag begon dan ook vroeg maar werd gezellig afgesloten met een hapje en drankje.

De match tussen beide organisaties kwam tot stand door tussenkomst van het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten. Grontmij gevestigd in Houten is founder van het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten en wil op deze manier vormgeven aan haar maatschappelijke betrokkenheid.

Het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten is een lokaal netwerk van bedrijven en organisaties in Houten die maatschappelijk betrokken ondernemen willen initiëren, ontwikkelen en uitdragen, om zo de sociale binding tussen het bedrijfsleven en lokale maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties te vergroten. Alles over maatschappelijk betrokken ondernemen in Houten vindt u op
www.maatschappelijkondernemenhouten.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).