Ingezonden persbericht

Uit nieuwsbrief Speakers Academy®

Editie 14 Nieuwsbrief 23 mei 2006

Tijn van Ewijk nieuwe spreker bij Speakers Academy

Tijn van Ewijk MBA was 32 toen hij besloot zijn snelle commerciële carrière voor één jaar te onderbreken voor een sabbatical. Hij nam ontslag als commercieel directeur van het grootste Nederlandse sportmerk en ging op het strand zitten met een stapel boeken. Twee tegelwijsheden veranderden toen zijn koers. Je moet van je hobby je werk maken en In de kennismaatschappij is specialistische kennis geld waard. Hij gebruikte zijn commerciële ervaring en inzichten om dé Nederlandse expert in het spel der verleiding te worden. Hij maakte van het onder de knie krijgen van de theoretische en praktische aspecten zijn dagtaak.

Vier jaar later gaf hij zijn eerste workshop en in 2004 werd zijn boek MasterFlirt, hoe verleid je iedere vrouw (Forum) een bestseller. Sindsdien is hij regelmatig te gast bij allerlei radio- en televisieprogramma s om over versieren te praten.

Het commerciële spel lijkt enorm op het verleidingsproces. Een geslaagde verkoop steunt, net als een goede verleiding, op drie pijlers: Vertrouwen, Interesse en Gunning. De algemeen geldende mening is dat je vertrouwen moet verdienen, interesse moet opwekken en dat de chemie tussen twee mensen er, op de een of andere fatalistische manier, is of niet. Niets is minder waar.

Tijn van Ewijk leert u de technieken om deze emoties in een oogwenk te creëren. In een interactief verhaal vol humor geeft hij u meer inzicht in uzelf, uw partner, het proces tussen mannen en vrouwen én het commerciële proces. Hij demonstreert hoe lichaamstaal en stemgebruik uw communicatie kunnen verrijken en hoe je allerlei versiertrucks commercieel kunt toepassen om vertrouwen, interesse en gunning te creëren. Door zijn unieke invalshoek geeft hij een frisse nieuwe kijk op uw klantgerichte vaardigheden.

Speakers Academy®

Postbus 22307 3003 DH Rotterdam telefoon 0900-SPREKERS (20 ct/pm) fax 010-4143259 e-mail info@speakersacademy.nl website: http://www.speakersacademy.nl