Ingezonden persbericht


Media Alert

Adobe Live! 2006 startsein voor 'De Totale Creatieve Revolutie'

Apple, HP en Xerox hoofdsponsors op hét jaarlijkse Adobe-event voor eindgebruikers en partners

Amsterdam, 10 april 2006 - Op 20 en 21 juni organiseert Adobe Systems Benelux alweer voor de vijfde keer Adobe Live! Deze tweedaagse conferentie en expo zal plaatsvinden in het Nieuwegein Business Center (NBC) in Nieuwegein en staat in het teken van 'De Totale Creatieve Revolutie'. Eindgebruikers en partners kunnen zich laten informeren over de nieuwste producten en oplossingen op het gebied van print- en webpublishing, mobiele content, digitale fotografie en Rich Internet Applications (RIA).

"Adobe Live! 2006 is het eerste grote evenement waar Adobe en voormalig Marcomedia zich gezamenlijk presenteren aan eindgebruikers en partners", aldus Roel-Jan Mouw, Marketing Manager Benelux & Marketing Manager EMEA Professional Imaging and Retail Products. "Met behulp van Adobe Live! laten we zien dat de manier waarop we omgaan met content in sneltreinvaart verandert en vertellen we hoe eindgebruikers en partners hiermee om kunnen gaan."

Adobe Live! 2006 zal in het teken staan van praktische workshops en seminars die worden gegeven in samenwerking met diverse partners. Zo zal ondere andere Xerox een seminar verzorgen over variable data printing, Apple een van de keynote sessie presenteren en de Epson Print Academy een workshop geven. Daarnaast zullen verschillende nationale en internationele sprekers het podium betreden om hun hun visie te delen over uiteenlopende onderwerpen. Sprekers tijdens Adobe Live! 2006 zijn onder andere:


- Jason Levine, DV Expert bij Adobe Systems
- Greg Rewis, Web Evangelist bij Adobe Systems
- Angie Taylor, Freelance DV Professional voor o.a. de BBC
- Guy Gowan, dé Photoshop specialist

- Waldo Smeets, Systems Expert bij Adobe Systems
- Ton Frederiks, Creative and DI Product Specialist bij Adobe Systems
- Scott Kelby, Photoshop Evangelist en 's werelds bekendste auteur van Photoshop boeken

Ook de partners van Adobe hebben hun weg naar Adobe Live! 2006 gevonden. Zo zijn onder andere Apple, HP en Xerox hoofdsponsors, Woodwing, Wacon en Matrox gold sponsors en EIZO, Pearson Education, Nvidia, Canon en Opatel silver sponsors. Deze partners zullen ook aanwezig zijn op de Adobe Live! Expo.

Adobe Live! vindt zijn oorsprong in de Benelux in 2001. In de loop der jaren is het van een kleinschalig Photoshop-evenement uitgegroeid tot een Europese ontmoetingsplaats voor professionals werkzaam in de print- en webdesign-, reclame- en fotografiesector. Wegens groot succes in Nederland is Adobe Live! in 2005 voor het eerst ook succesvol geïntroduceerd in Duitsland, Frankrijk en de UK. Tegenwoordig vindt Adobe Live! maar liefst plaats in 7 landen.

Voor meer informatie over Adobe Live! 2006 en het programma kunt u een bezoek brengen aan www.adobe.nl/live.

Over Adobe Systems Incorporated
Adobe zorgt voor een revolutie in de manier waarop er in de wereld wordt omgegaan met ideeën en informatie, op elk moment, elke plaats en via elk medium. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.nl, www.adobe.be of www.adobe.com.

###

© 2006 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. All rights reserved. Adobe, the Adobe are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com