Senternovem


Duurzaam inkopen en aanbesteden bij Brabantse overheden

Aanvangsdatum

21-06-2006

Wij gaan duurzaam inkopen! Doet u mee? De Provincie Noord-Brabant nodigt u uit voor de bijeenkomst Duurzaam inkopen & aanbesteden bij Brabantse overheden op 21 juni 2006 van 11.30 tot 17.00 uur.

In Nederland kopen de gezamenlijke overheden per jaar voor maar liefst 30 miljard euro in. De overheid is dus een belangrijke marktpartij. Door duurzaam in te kopen stimuleren we de productie van duurzame goederen en diensten, geven we het goede voorbeeld en dragen we concreet bij aan duurzame ontwikkeling.

Duurzaam inkopen en aanbesteden is zeer breed: van kantoorartikelen, schoonmaak en energie tot aan de grote projecten in de grond-, weg- en waterbouw. De Provincie wil graag samen met u de landelijke ambitie van 50% duurzaam inkopen in 2010 realiseren.

In de bijeenkomst komen ervaringsdeskundigen aan het woord die ons met handvatten en praktijkvoorbeelden op weg helpen. Neemt u de uitdaging aan?

Doelgroep

Bestuurders en ambtenaren van Brabantse gemeenten en waterschappen, inkoopbureaus en milieudiensten

Locatie

Provinciehuis Noord-Brabant, Den Bosch

Toegangsprijs

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Contact

Stuur de ingevulde antwoordkaart vóór 20 mei 2006 retour. U ontvangt begin juni bevestiging van uw workshop- en vervoerskeuze. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie en meer uitnodigingen kunt u contact opnemen met Provincie Noord-Brabant, Ivette van der Linden, 073-680 8445.

Meer informatie

Uitnodiging plus antwoordkaart Wijzigingsdatum | 04-05-2006