Politie Noord-Holland-Noord

Overval op pompbediende in Ter Plaatse

Alkmaar, 20-06-2006 o Op woensdagavond besteed het opsporingsprogramma Ter Plaatse van RTV Noord-Holland aandacht aan de overval op een pompbediende van een tankstation aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar. De overval vond plaatst op vrijdagavond 19 mei 2006 tussen 18.00 en 18.15 uur.

De 21-jarige medewerkster van een tankstation bevond zich alleen in het winkelgedeelte van de tankstation toen een tot nu toe onbekende man binnen kwam. Hij liep op de medewerkster toe en bedreigde haar vervolgens met een mes. Hij eiste de inhoud van de kassa. Onder de bedreiging van het mes opende de vrouw de kassa waarna de verdachte de inhoud wegpakte en vervolgens het tankstation verliet. Hij stapte op een fiets en verdween in de richting van de binnenstad. De medewerkster had gezien dat de man vanuit de richting Heiloo op zijn fiets bij het tankstation aan kwam. De verdachten is een man van ongeveer 25 jaar. Hij is 1.70 m lang en heeft een donkere huidskleur. Hij heeft een pokdalig gezicht met een aantal opvallende pigmentvlekken. De man droeg een wit vest met daarover een zwart jack met capuchon. Hij verplaatste zich op een herenfiets.

In Ter Plaatse worden beelden van de bewakingsvideo getoond. Getuigen die de man van de bewakingsbeelden herkennen of op andere wijze iets over de overval kunnen zeggen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Alkmaar, telefoon 0900-8844 (lokaal tarief).

Laatst gewijzigd 20-06-2006 14:36 | © Politie Noord-Holland Noord |