Art. in Telegraaf d.d. 20-6-06 'Justitie hoort meer spelers'

Libosan & libosan advocaten

's-Gravenhage, 20 juni 2006

In dagblad 'De Telegraaf' van 20 juni 2006 is een artikel geplaatst, betrekkelijk tot het onderzoek naar fraude in het betaald voetbal.
In dat artikel wordt vermeld, dat ADO-voetballer Ferrie Bodde, in verband met dat onderzoek, uitvoerig door de recherche is verhoord. In het artikel wordt voorts gesteld, dat Justitie niet heeft kunnen mededelen of de spelers als verdachten of getuigen zijn verhoord.

Naar aanleiding van dit artikel - in aanvulling daarop - laat Ferrie Bodde hiermede weten dat hij door de recherche als getuige, en bij gevolg niet als verdachte, is gehoord.
Ten tijde van dat getuigenverhoor heeft Ferrie Bodde verklaard op generlei wijze kennis te dragen van feiten en/of omstandigheden, die onderwerp zijn van bedoeld onderzoek, alsook dat hem nimmer is gebleken dat enig speler, van welke club dan ook, zich met fraude in het betaald voetbal zou hebben geëngageerd. De kennis die Ferrie Bodde met betrekking tot de onderhavige kwestie heeft berust puur en alleen op hetgeen door de media in dat verband is bericht.

Getekend, E.A.E.G.J. Libosan (Libosan & Libosan, advocaten te's-Gravenhage)

Mr E.A.E.G.J. Libosan,
Libosan & Libosan, advocaten,
Scheveningseweg 12,
2517 KT 's-Gravenhage.
Tel. 070 363 13 18
Fax 070 362 49 34
Mobiel 06 53 205 581
E-mail : libosanadvocaten@12move.nl