Politie Zuid-Holland-Zuid

21/06 Hoeksche Waard

Dordrecht, 21-06-2006 o Persberichten District III

ALCOHOL
HEINENOORD Op de N 217 in Heinenoord hebben agenten een 23-jarige autobestuurder uit Oud-Beijerland gecontroleerd. Hij reed daar op woensdag 21 juni 2006 rond 01.20 uur. De man had een te hoog promillage na het drinken van alcoholische drank.

ONGEVAL
OUD-BEIJERLAND Twee vrouwen zijn tegen elkaar gebotst. Een 74-jarige vrouw uit Oud-Beijerland reed op haar scootmobiel vanaf de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland en draaide de West-Voorstraat op. Vanaf de West-Voorstraat fietste een 63-jarige vrouw uit Oud-Beijerland en wilde oversteken richting de Ooststraat. Daar botsten de twee frontaal tegen elkaar. De 63-jarige had letsel onder haar oog en de andere vrouw letsel aan haar neus. Ambulancepersoneel verzorgde de 63-jarige vrouw en bracht haar naar de huisartsenpost. Het ongeval gebeurde op dinsdag 20 juni 2006.

BELEDIGING
OUD-BEIJERLAND De politie stelt een onderzoek in naar de belediging van een 50-jarige vrouw uit Oud-Beijerland. Zij fietste op dinsdagavond 20 juni 2006 met haar honden over de Rembrandtstraat in Oud-Beijerland. Een jongen die rondreed op een brommer viel haar lastig. De honden schrokken hiervan. Op het moment dat de vrouw hier iets over zei schold de verdachte haar uit.