Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Zevenaarse gewond na val van bromfiets

Publicatiedatum: 21-6-2006 11:11:20

Doornenburg - Op de Waaldijk in Doornenburg is dinsdagmiddag een vrouw gewond geraakt na een val van haar bromfiets. Het slachtoffer, een 53-jarige vrouw uit Zevenaar, reed omstreeks kwart over vijf over de Waaldijk en was door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. Daardoor reed de Zevenaarse het talud af en bleef onderaan de dijk gewond liggen. De vrouw had zich verwond aan prikkeldraad en is met enkele kras- en snijwonden naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was er geen drank in het spel.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Jongen (14) opgepakt na schennis

Publicatiedatum: 21-6-2006 11:10:46

Zevenaar - De politie van Zevenaar heeft dinsdagavond een veertienjarige jongen opgepakt in verband met schennis. De knaap wordt ervan op straat in de gemeente Zevenaar zijn ontblote geslachtsdeel te hebben vertoond aan twee minderjarige meisjes. De meisjes waren na het voorval overstuur naar huis gegaan waarop de politie werd gewaarschuwd. Aan de hand van een signalement kon de veertienjarige jongen in de buurt worden aangehouden. De jongen is na verhoor aan zijn ouders overgedragen en had bekend. Justitie beslist verder wat er met de knaap gebeurt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Nijmegenaar verdacht van schennis

Publicatiedatum: 21-6-2006 11:10:14

Slijk Ewijk - Een 74-jarige man uit Nijmegen is dinsdagmiddag door de politie aangehouden in Slijk Ewijk bij een recreatieplas. De man wordt ervan verdacht zijn ontblote geslachtdeel te hebben getoond aan enkele jongeren. Ook zou hij zichzelf bevredigd hebben ten overstaan van de jongeren. Een getuige van het voorval zag het gebeuren en greep daarbij in. Hij hield de man bij zich en waarschuwde de politie. Agenten hielden de Nijmegenaar even later aan. De man is na verhoor weer op vrije voeten gesteld en had een gedeeltelijke bekentenis afgelegd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---