Politie Gelderland-Zuid

Politie zoekt getuigen overval

Tiel, 21-06-2006 o Dinsdagavond is een medewerker van een tankstation aan de Havendijk in Tiel door een gemaskerde man overvallen. Daarbij werd een wapen gebruikt en is door de dader geld weggenomen. Niemand raakte gewond. De politie is direct een onderzoek gestart.

Omstreeks 20.45 uur kwam een onbekende man de winkel binnen, waar op dat moment de medewerkster alleen aanwezig was. De dader bedreigde de vrouw met een vuurwapen en eiste geld. Na de overval verliet hij de winkel lopend, richting Echteldsedijk.

Direct na de overval is de politie een uitgebreid onderzoek gestart door met meerdere surveillanceautos de omgeving te onderzoeken. Daarbij hebben agenten met enkele getuigen gesproken en een zoekactie gehouden met een politiehond. Een buurt- en technisch sporenonderzoek maakte daar ook deel van uit.

Oproep getuigen
De politie is op zoek naar personen, die mogelijk iets gezien hebben vooraf, tijdens of na het tijdstip van de overval, dat daarmee te maken kan hebben. Neemt u in dat geval contact op met de politie via het algemene nummer 0900 - 88 44.
De oproep is daarbij speciaal gericht op enkele skaters, die zich gisteravond in de genoemde omgeving aanwezig waren.