Gemeente Barneveld


Dependance huisartsenpost naar Barneveld

Het bestuur van de huisartsen post Eemland en de gemeente Barneveld brengen het volgende graag onder uw aandacht:

De coöperatie van de huisartsenpost Amersfoort heeft in haar leden vergadering van dinsdag 20 juni 2006 in principe besloten om de dependance van de post in Achterveld te verplaatsen naar Barneveld. Inhoudelijke argumenten hebben bij deze beslissing een overwegende rol gespeeld. De beoogde locatie is het Hulpverleningscentrum in Barneveld bij de A1 en de A30.

Samen met de gemeente Barneveld zal worden nagegaan hoe het traject naar verplaatsing wordt ingegaan. Daarbij wordt met de gemeente nog een aantal praktische zaken bekeken zoals de faciliteiten, de kosten, de inrichting en de inplaatsing van de apotheekvoorziening.

Als beoogd moment van verhuizing wordt voorlopig uitgegaan van 1 januari 2007. De openingstijden en de bezetting van huisartsen zullen hetzelfde blijven als die van de huidige situatie in Achterveld.

Het bestuur van de huisartsen post Eemland en de gemeente Barneveld spreken hun vertrouwen uit dat hiermee ook voor de toekomst de kwaliteit van de medische dienstverlening door huisartsen niet alleen voor de inwoners van het oostelijke gedeelte van het verzorgings gebied is gewaarborgd maar ook voor anderen die afhankelijk zijn van huisartsenzorg in de avond nacht en weekend uren. Barneveld, 21 juni 2006 Mutatiedatum 21/06/2006

Naar de vorige pagina