Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District NW-Veluwe

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE

21 juni 2006

Ermelo - Verkeersongeval letsel

Een 8-jarige jongen uit Ermelo is op dinsdag 20 juni omstreeks 15.30 uur aan de Herderlaan licht gewond geraakt bij een aanrijding met een 38-jarige automobiliste uit Veldhoven. De jongen reed op zijn fiets tussen twee geparkeerde auto's een voorrangsweg op. De automobiliste remde direct echter kon een aanrijding niet voorkomen. De jongen is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Ermelo - Winkeldiefstal

Een 34-jarige vrouw uit Barneveld werd op dinsdag 20 juni omstreeks 15.00 uur betrapt op winkeldiefstal in een supermakrt aan de Stationsstraat. Een winkelmedewerker betrapte haar bij de diefstal van levensmiddelen en heeft haar overgedragen aan de politie. De vrouw heeft in de winkel afstand gedaan van de gestolen goederen en is meegenomen naar het bureau waar ze een boete kreeg opgelegd.

Nunspeet - Ammoniak lucht

De politie kreeg een melding van ammoniak lucht dat omstreeks 19.30 uur geroken werd op de Laan. Ter plaatse bleek de lucht afkomstig te zijn van een bedrijf in de omgeving. Het bleek dat er een klepje was opgegaan waardoor de lucht kon ontsnappen. Monteurs hebben de storing meteen verholpen. Er ontstond geen gevaar voor de omgeving. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de oorzaak.

////////////Einde berichten////////

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Bert Top 055 - 548 60 58

---- --