Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

21 juni 2006

Warnsveld - Automobiliste gewond door aanrijding

Een 60-jarige automobiliste uit Gorssel raakte dinsdagmorgen (20/06) op de Vorderenseweg gewond doordat zij tegen een boom was gebotst. De vrouw verloor rond 09.10 uur door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en reed tegen een boom. De auto sloeg vervolgens enkele malen over de kop en kwam op het dak, midden op de weg, tot stilstand. Het slachtoffer raakte door de klap van de aanrijding bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Een ambulance vervoerde haar met hoofd- en knieletsel naar het Spittaal in Zutphen vervoerd.

Lochem - Insluiping in woning

Een nog onbekende jongeman is dinsdag (20/06) een woning aan de Bosweg binnengedrongen. De 20-jarige bewoonster zag rond 08.15 uur een voor haar onbekende man in haar slaapkamer gaan. De verdachte ging er meteen vandoor. De vrouw zag dat haar woonkamer is doorzocht. Een portemonnee met een klein geldbedrag is ontvreemd. Twee weken eerder is er bij deze woning een fiets gestolen. De vrouw deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.

Brummen - Drie bestuurders in de fout

Drie bestuurders van motorvoertuigen gingen maandagmiddag tijdens een controle op de Eerbeekseweg in de fout. De politie vorderde onder anderen het rijbewijs in van een bestuurder die de maxiumumsnelheid overschreed. Twee andere bestuurders negeeerden een inrijverbod. De politie proces-verbaal op.

Eerbeek - 21 bestuurders in de fout

Tijdens een verkeerscontrole op diverse locaties in Eerbeek, Brummen en Leuvenheim gingen dinsdagavond (20/06) in totaal 21 bestuurders in de fout. Zo overschreden 8 bestuurders de maximumsnelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 124 km per uur waar 80 km/uur is toegestaan.Twee automobilisten kregen een boete voor het niet dragen van de gordel en een andere bestuurder had te veel gedronken (0,9 promil).

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Bert Top 055 - 548 60 58

---- --