Gemeente Abcoude


Jeugdactiviteiten waren weer succes!

De dagen worden langer en de nachten worden korter. Kortom: de zomer staat voor de deur!
De afgelopen maanden waren er weer verschillende activiteiten te beleven voor de jeugd.
Zo heeft het jeugdopbouwwerk in mei weer vakantieactiviteiten georganiseerd die ontzettend leuk waren.

We zijn met een leuk groepje gaan skaten in Everland Amsterdam. Iedereen moest goed blijven drinken want het was behoorlijk warm in de hal.

De dag er na vertrokken we met een grote groep voor een tweede keer naar de klimhal. Klimmen is een activiteit met vele kanten. Je leert goed samen te werken. Het is spannend. Je leert je grenzen verleggen en je angsten te overwinnen. Kortom, klimmen is meer dan alleen maar leuk.

Release 19 mei 2006
Op 19 mei was alweer de 4e editie van Release, het feest voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar. Release blijkt een groot succes want iedere keer is de zaal vol en de sfeer enorm! Zingen, dansen, schuifelen, het gebeurt allemaal bij Release.

Het thema was dit keer tropisch. Dus zagen we velen in Hawaii-shirts en met bloemenkransen, iets wat de sfeer ten goede kwam. Door het te laat uitzetten van de verwarming bereikten we ook letterlijk tropische temperaturen.

Zomervakantie!
Ook voor de zomer staan er weer leuke activiteiten op het programma. Houd daarom je brievenbus in de gaten voor het hele programma. Je kunt ook kijken op www.jeugdopbouwwerk-abc.hyves.nl. Vragen of informatie? Bel Jildou: 06 10675763 of mail naar jildou.douma@abcoude.nl.

---

21 juni 2006