Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Spierziekte en anesthesie: nu op video

Prof. dr. L.H.D.J. Booij hield op de Spierziektendag in Dalfsen een helder betoog over anesthesie. Hoe werkt het precies en wat zijn de mogelijke risico's bij spierziekten? Deze lezing kunt u nu op MijnVSN op video bekijken.

Prof. Booij hield zijn presentatie tijdens de bijeenkomst voor leden met myotone dystrofie. Omdat de lezing een algemeen karakter heeft en interessant is voor iedereen met een spierziekten, kunnen nu alle VSN-leden op MijnVSN deze video bekijken.

Ga naar MijnVSN en klik op de link lezingen op video onder Over de diagnose. U kunt naast de video in een apart scherm de gebruikte powerpoint-presentatie openen en tijdens de lezing meeklikken. U krijgt dan de gebruikte dia's scherper in beeld. Omdat wellicht veel mensen tegelijk de video zullen afkijken, verwachten we dat de maximale bandbreedte af en toe overschreden zal worden. Dat betekent dat u mogelijk geen verbinding kunt krijgen met de server en het filmpje niet kunt bekijken. Probeert u het een tijdje later dan nog eens.

Heeft u kabel of ADSL, kies dan voor breedband. Heeft u een langzame internetverbinding, kies dan voor smalband.

Op korte termijn kunt u nog verwachten de presentatie rond myasthenia gravis, AMC en de WMO. Deze laatste komt ook voor alle ledenbeschikbaar.
21 juni 2006

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400