Ingezonden persbericht


informatieve bijeenkomst over Service Oriented Architecture in de praktijk

Haal meer uit uw bestaande (SAP) applicaties!

Datum: woensdag 21 juni 2006, 12.30 uur - 16.30 uur Plaats: het Groene Paviljoen, Bomencentrum in Baarn Organisatie: Inter Access en SAP Nederland
Aanmelden: via www.interaccess.nl/soa

IT-dienstverlener Inter Access en SAP Nederland organiseren op 21 juni 2006 een informatieve bijeenkomst over de kansen en mogelijkheden van Service Oriented Architecture (SOA) in de praktijk. Alfred den Besten, Managing Partner van onderzoeksbureau MarketCap, presenteert de resultaten van een onderzoek over SOA, ESA en SAP NetWeaver. Daarna volgt een praktijkforum met vertegenwoordigers van Schelde Marine Services, Aldipress, SAP Nederland en Inter Access. Het forum wordt geleid door Marcel den Besten, interim CIO en interim ICT projectdirecteur.

# # #

Over Inter Access
Inter Access is een zelfstandige Nederlandse ICT-dienstverlener met ruim 1.000 medewerkers onder contract, van wie bijna 800 in vaste dienst, en richt zich op organisaties van middelgrote omvang in de publieke sector, finance en handel en industrie. Vanuit de divisies Consulting & Technology, Outsourcing en Vertical Solutions bieden we onze klanten integrale ICT-oplossingen op basis van standaardcomponenten dan wel op basis van maatwerk, of door de inzet van mensen met hoogwaardige kennis en ervaring. Inter Access kiest bewust voor het toepassen van op standaarden gebaseerde technologie van de toonaangevende leveranciers IBM, Microsoft, Oracle, SAP en HP. Daardoor zijn krachtige partnerships gegroeid en ontvangt Inter Access jaar na jaar prestigieuze innovatieprijzen.



Ingezonden persbericht