Fannie Mae stelt de emissieprijs vast voor de US$ 2,0 .......

Fannie mae

Fannie Mae stelt de emissieprijs vast voor de US$ 2,0 miljard Benchmark REMIC(TM) Trust 2006-B1

WASHINGTON, June 20 /PRNewswire/ --

Fannie Mae (NYSE: FNM) kondigde vandaag aan de emissieprijs te hebben vastgesteld voor de US$ 2,0 miljard Benchmark REMIC Trust 2006-B1, categorie AB, CUSIP 31395NPD3, effecten die tot de vervaldatum zijn gegarandeerd (Guaranteed Maturity Class, GMC), met coupon van 6,000 procent en uiteindelijke vervaldatum op 25 juni 2016. De prijs van de GMC-emissie werd vastgesteld op 99,5781 voor een rendement (verhouding coupon/koers of yield) van 6,082 procent of +94 basispunten over de geïnterpoleerde rentecurve van schatkistwaarden. Betaling is gepland voor maandag 26 juni 2006.

Bear Stearns & Co. Inc., Lehman Brothers Inc. en UBS Securities LLC fungeerden als de belangrijkste leden van het garantiesyndicaat voor de Benchmark REMIC Trust 2006-B1 AB. Medebeheerders van de transactie waren Citigroup Global Markets Inc., Deutsche Bank Securities Inc., Goldman, Sachs and Co., Greenwich Capital Markets, Inc., Merrill Lynch, Pierce, Fenner & Smith Inc., JP Morgan Securities Inc. en Morgan Stanley & Co. Incorporated. Bij de transactie is ook een verkoopgroep betrokken. Informatie over de Benchmark REMIC Trust 2006-B1, waarvan de GMC deel uitmaakt, vindt u in het aanvullend prospectus op de pagina Prospectus and Related Documents (prospectus en gerelateerde documenten) van de website van het bedrijf op:
www.fanniemae.com/mbs/documents/remic/remicprospectussupplements.jhtml .

Fannie Mae is genoteerd aan de beurs van New York en werkt conform federale statuten. Fannie Mae wil via haar 'American Dream Commitment' de huizenmarkt meer toegankelijk maken voor miljoenen eerste eigenaars, het aantal eigenaars van huizen bij minderheidsgroepen optrekken tot 55 procent, voorkomen dat miljoenen gezinnen die een huis hebben gekocht of huren, het dreigen te verliezen en het aanbod aan betaalbare woningen uitbreiden waar die het meest nodig zijn. Nadere informatie over Fannie Mae kunt u lezen op internet op www.fanniemae.com.

Dit persbericht vormt geen aanbod om effecten van Fannie Mae te verkopen en is ook geen verzoek tot een aanbod om deze effecten te kopen. Niets in dit persbericht mag worden opgevat als een advies over de voordelen om een bepaalde belegging te kopen of te verkopen. Een beslissing om te beleggen in de effecten waarnaar hier wordt verwezen, dient uitsluitend te worden genomen op basis van de informatie in het emissieprospectus van Fannie Mae gedateerd 17 oktober 2005. Men mag daarbij niet vertrouwen op de volledigheid of juistheid van de informatie die in dit persbericht wordt gegeven.

U moet de aard van de effecten en het mogelijke risico voor u volledig begrijpen voordat u effecten verhandelt. U moet weten of de effecten geschikt zijn voor u in de context van uw persoonlijke situatie en financiële toestand. Vraag het advies van een voldoende deskundige financiële adviseur indien u twijfels hebt.

Benchmark Notes is een gedeponeerd merk en Benchmark REMIC is een handelsmerk van Fannie Mae. Gebruik van deze merken zonder toestemming is verboden.

Website: www.fanniemae.com