Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Politiewijzer (2)

Publicatiedatum: 21-6-2006 9:03:36

Mechanische storing bij inbinden

Hoewel wij elk jaar de Politiewijzer met de grootst mogelijke zorg voor de inwoners van onze gemeenten samenstellen, is er tijdens het inbinden van de editie voor de gemeente Wageningen iets mis gegaan. Helaas is dit pas na verspreiding van de Politiewijzer ontdekt. Het kan dus zijn dat u een zeg maar mislukt exemplaar heeft ontvangen. Daarin is een aantal paginas weggevallen en zijn andere paginas dubbel ingebonden. Heeft u zon mislukt exemplaar? Dan kunt u in het politiebureau van Wageningen gratis een nieuwe Politiewijzer ophalen. Overigens geldt dat ook voor inwoners van de gemeente die de Politiewijzer niet ontvangen hebben. Ook zij kunnen het boekwerkje bij de politie ophalen. Wees er wel snel bij, want op is echt op. Volgend jaar komt er een nieuwe editie van de Politiewijzer.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden
district West-Veluwe Vallei
Harry Munniksma
0318 688 221

---

Politiewijzer (1)

Publicatiedatum: 21-6-2006 9:01:45

Openingstijden Bureau Voorthuizen

Hoewel wij elk jaar de Politiewijzer met de grootst mogelijke zorg voor de inwoners van onze gemeenten samenstellen, is er dit keer toch een foutje in de editie voor de gemeente Barneveld geslopen. Het gaat hierbij met name om de openingstijden van de politiepost in Voorthuizen.

Het bureau is niet geopend zoals in de Politiewijzer staat vermeld, maar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Overigens is de politie altijd (dus ook als de post in Voorthuizen gesloten is!) te bereiken via 0900 8844. En als we het dan toch over telefoonnummers hebben, de afdeling Bijzondere Wetten is via ditzelfde nummer bereikbaar, dan wel via nummer 0342 496423.

Heeft u de Politiewijzer niet ontvangen, omdat u geen ongeadresseerd drukwerk in uw brievenbus wilt? Dan kunt u gratis een Politiewijzer bij de politie afhalen, maar op is op! Volgend jaar komt er een nieuwe editie van de Politiewijzer.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden
district West-Veluwe Vallei
Harry Munniksma
0318 688 221