Ingezonden persbericht


Sittard, Nederland, 21 juni 2006

RODAC OFFICIAL SUPPLIER SUPER AGURI F1 TEAM

RODAC International BV, bijna veertig jaar wereldwijd leverancier van pneumatische gereedschappen en garage-uitrustingen, is met ingang van heden Official Team Supplier van het SUPER AGURI F1 TEAM.

RODAC levert het team gereedschappen die worden gebruikt bij het productieproces en onderhoud van de Formule 1-bolides in de fabriek in Engeland, alsmede gereedschappen voor op de circuits over de hele wereld. In de toekomst zal RODAC een aantal producten specifiek voor SUPER AGURI F1 TEAM ontwikkelen. Daarnaast zijn naam en logo van RODAC terug te vinden op de aankleding van de SUPER AGURI F1 TEAM-garage, alsmede op de gereedschapskisten- en trolleys, vrachtwagens en in de fabriek. De twee partijen zijn samengebracht door sponsormanagementbureau RSPNS van Roel Schoondermark.

Leon J.W. Melchior, CEO van RODAC International BV: "We zijn verheugd aan te kunnen kondigen dat RODAC Official Team Supplier van het SUPER AGURI F1 TEAM is geworden. Het is een eer dat wij bij onze officiële intrede in de autosport direct met een ambitieus en veelbelovend Formule 1-team kunnen samenwerken."

Aguri Suzuki, teambaas van het SUPER AGURI F1 TEAM: "Het is mij een genoegen om RODAC te verwelkomen in de SUPER AGURI F1 TEAM-familie. Ik ben ervan overtuigd dat RODAC een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het team, omdat RODAC's producten cruciaal zijn in ons fabricageproces en uiteindelijk in het succes van het team." SUPER AGURI F1 TEAM kan er zeker van zijn: RODAC is a powerful friend.

EINDE