Time : 11:11:21
Date : 21 June 2006
Sender Name: Sunparks Vakantieparken

Sunparks Aquafun, de top attractie aan de Belgische Kust

Dat de Aquafuncomplexen van Sunparks Oostduinkerke en Sunparks De Haan niet alleen de vele residentiële Gasten weten te bekoren is al langer bekend. Vorig jaar trokken maar liefst 550.000 dagbezoekers naar een van beide attracties waardoor Aquafun meteen tot de tweede en de derde grootste kustattractie uitgeroepen werd.

28°, het hele jaar door
Met zijn subtropische klimaat en zijn constante temperatuur (28°!) blijft Aquafun de perfecte bestemming voor de vele kustbezoekers en dagjestoeristen. Zelfs al heeft ons Belgisch weertje kuren, hier schijnt de zon het hele jaar door. Aquafun past dan ook perfect in de Sunparks strategie om via seizoensonafhankelijke activiteiten de kust een heel jaar lang aantrekkelijk te maken voor binnen- en buitenlandse bezoekers.

Extra veilig
Sunparks draagt veiligheid hoog in het vaandel en onderneemt dus heel wat om zijn bezoekers een zorgeloze tijd te garanderen. Uiteraard worden alle Vlarem II richtlijnen strikt opgevolgd wat meteen inhoudt dat alle redders Bloso-gediplomeerd zijn en hun aantal af hangt van de aanwezige zwemmers.
Peuters en kleuters beschikken over een afgezonderd ondiep plonsbad en kinderen jonger dan vier jaar krijgen een gratis zwemvest omgegespt. Duidelijke pictogrammen wijzen er de bezoekers op dat die zwemvestjes verplicht zijn. Verder wordt het water driemaal per dag geanalyseerd en kijkt een onafhankelijk labo elke maand zowel vloer- als waterkwaliteit na.

Praktisch
Voor residentiële Gasten is de toegang tot Aquafun gratis. Bezoekers ouder dan 12 jaar betalen ¤ 14, kinderen tussen 4 en 12 ¤ 12.
Kinderen jonger dan 4 jaar hoeven niet te betalen.

Sunparks is met zijn vakantieparken in De Haan, Oostduinkerke, Mol en Vielsalm de marktleider in België. Dit betekent 2.000 vakantiewoningen, 12.000 bedden en 850 medewerkers. Alle parken beschikken over een Sunparks Village met familie-en streekrestaurants, het subtropische Aquafun activiteitenbad, het rustgevende Thermae kuuroord en heel wat sportmogelijkheden. Sunparks is met zijn 500.000 jaarlijkse Gasten de grootste vakantiebestemming in België.

Contact:
Voor beeldmateriaal of extra informatie contacteer Annemieke Demuynck.
Tel.: +32(0)50/432.772
of a.demuynck@sunparks.be.

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Link to Press Release - NL