Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ACTIVITEITEN FIDITEM IN HANDEN FINACE

Amstelveen, 21 juni 2006 - dienstverlener finace en tem holding b.v. (100 % dochter van shell nederland verkoopmaatschappij b.v.) hebben vandaag een intentieverklaring getekend voor de overgang van de activiteiten en het personeel van fiditem naar finace. fiditem is een dochteronderneming van shell en verzorgt de accounting, hr-administratie en andere gerelateerde services en automatisering voor de door shell zelf geËxploiteerde tankstations in nederland.

Met de overname van FidiTEM is Finace een belangrijke speler op het gebied van Shared Services in Nederland geworden. Met haar Shared Service Center richt Finace zich specifiek op Business Process Outsourcing van finance, payroll en HR. Directeur Vera Renema van Finace: "De overname van FidiTEM is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van Finace. Finace wil binnen drie jaar een leidende rol spelen op het gebied van Shared Services in Nederland."

Finace maakt deel uit van de Centric-organisatie, die naast financiële-, HR- en ICT-diensten ook advies- en ingenieursactiviteiten omvat.



Ingezonden persbericht