Politie Zeeland


---


O-2423-2006 Aanrijding tussen bedrijfsauto's
Woensdag rond 11.00 uur raakten in Heinkenszand twee bedrijfsauto's flink beschadigd bij een aanrijding.
Een 43-jarige man uit 's Gravenpolder reed in zijn bedrijfsauto over de Sint Pietersdijk en verleende op het kruispunt met de Drieweg geen voorrang aan een van rechtskomende bedrijfsauto, bestuurd door een 29-jarige man uit de gemeente Borsele. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.

W-2424-2006 Diefstal uit auto
Afgelopen nacht is er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Schroeweg in Middelburg.
Uit de auto werd de geluidsapparatuur weggenomen.

O-2425-2006 Dronken vrachtwagenchauffeur
De politie heeft woensdagmorgen rond 10.45 uur een 48-jarige Hongaarse vrachtwagenchauffeur aangehouden die dronken achter het stuur zat.
De chauffeur had net na het tolplein, op de N62 richting Middelburg, zijn wagen stil gezet om de kaart te lezen. Bij het aanspreken rook zijn adem naar alcohol maar de man weigerde een blaastest af te leggen waarna hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een boete van 300 euro.

Z-2426-2006 Vier gewonden bij aanrijding
Op de N61 bij Hoek zijn vandaag rond 18.00 uur vier inzittenden van een personenauto gewond geraakt bij een aanrijding.
Een 70-jarige automobilist uit Goes kwam door nog onbekende oorzaak op de linkerweghelft terecht. Een tegemoetkomende auto, bestuurd door een man uit de gemeente Sluis (leeftijd onbekend) zag dit gebeuren en probeerde de auto nog te ontwijken door naar rechts te sturen. Dit mocht niet baten want beide auto's kwamen met elkaar in botsing en kwamen in een sloot tot stilstand. Alle inzittenden konden zelf uit hun auto komen. De 70-jarige bestuurder, zijn vrouw en nog 2 personen die bij hem in de auto zaten, zijn allen met onbekend letsel voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. De automobilist uit de gemeente Sluis kwam met de schrik vrij. Beide auto's zijn vermoedelijk total loss.

---- --