Via SMS en website zelf huis of bedrijfspand kopen

UTRECHT, 20060621 -- Nieuw op de Nederlandse markt voor vragers en aanbieders van woningen en bedrijfsruimtes: www.Ponta.nl. De onafhankelijke woningsite Ponta.nl richt zich op iedereen die een woning, bedrijfsruimte of kavel zoekt of aanbiedt. Op de website van Ponta.nl brengen aanbieders hun object 24 uur per dag onder de aandacht van potentiële kopers en huurders. Dankzij de aan de website gekoppelde sms-service kunnen belangstellenden ook op locatie 24 uur per dag relevante informatie opvragen over het pand van hun interesse.


Elk object dat via Ponta.nl wordt aangeboden heeft een unieke objectcode. Deze objectcode en het Ponta SMS Nummer 4040 zijn duidelijk zichtbaar aangebracht op de fysieke locatie. Wanneer iemand interesse heeft, hoeft hij alleen maar deze code te sms'en naar 4040. De relevante gegevens worden vervolgens direct in een antwoordbericht naar zijn gsm gestuurd.

De potentiële koper of huurder krijgt één antwoordbericht per aanvraag. Deze sms-service werkt 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wanneer de belangstellende meer informatie wenst, kan hij aan de hand van het sms-bericht op Ponta.nl kijken en/of direct contact opnemen met de aanbieder.

De trend is om het kopen of verkopen van een huis helemaal zelf te doen. Ponta levert professionele promotiemiddelen die aanbieders eenvoudig, effectief en zonder hoge kosten kunnen inzetten. Maar ook als de verkoopopdracht via een makelaar loopt, is het zinvol om het pand op Ponta.nl te plaatsen. De advertentiekosten worden hiermee laag gehouden en potentiële kopers kunnen altijd de gegevens opvragen, zelfs 's avonds en in het weekend.

Gemakkelijker kan niet. Een woning verkoopt zichzelf!