Ingezonden persbericht


Presentatie eerste EP "Bitter Sweet" van Ginger


* * * * PERSBERICHT * * * *

Op dinsdag 4 juli presenteert de band Ginger hun eerste EP "Bitter Sweet". Ginger is een gloednieuwe pop/rock formatie, eind 2005 opgericht door zangeres Bregje Lacourt en gitarist Martijn Teuchies. Zij hadden in de loop der jaren al verschillende keren succesvol samen nummers geschreven en samengewerkt, en vonden nu de tijd rijp was om serieus werk te gaan maken van deze samenwerking. Als Sarah Feenstra en Remco van der Ham bij de band komen als ritmesectie ontstaat er een hechte formatie.

De nummers van Bregje en Martijn worden uitgewerkt tot pakkende 'kick ass' poprocksongs, en de band begint al snel met de eerste optredens. Het debuut van de band is tijdens een van de voorrondes voor Schollenpop, welke ook nog eens gewonnen wordt door de band. Er volgen verschillende optredens, waaronder op RockOss, en ondertussen worden de opnames voor de EP afgerond.

De EP "Bitter Sweet" zal gepresenteerd worden in Plan C op de Slepersvest 1 in Rotterdam (Oudehaven). De aanvang is half negen en de entree is gratis.

Contact Ginger:

Adres: Obrechstraat 284, 2517 VE Den Haag

Telefoon: 06 - 42 151 858 / 06 - 23 762 097

Website: http://www.ginger-music.nl (binnenkort online)

Email: gingerband@gmail.com

---- --