Gemeente Geldrop-Mierlo


HOOGSTE PUNT NIEUWBOUW WIJKCENTRUM DE DREEF

Op donderdag 29 juni bereikte de nieuwbouw van Wijkcentrum De Dreef het hoogste punt. In aanwezigheid van wethouder B. van den Tillaar, de aannemer en de bouwmedewerkers ging de vlag in top.

In december 2005 is gestart met de verbouw van de voormalige St. Petrus en Pauluskerk in de Geldropse Coevering tot een nieuw wijkcentrum voor de Stichting Welzijn Coevering. Om te kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van de Stichting, is het bovendien noodzakelijk om het gebouw uit te breiden. Als de nieuwbouw klaar is, wordt hierin Wijkcentrum De Dreef ondergebracht; het huidige gebouw moet gesloopt worden vanwege de revitalisering van Winkelcentrum De Coevering.

OPLEVERING
De oplevering van de nieuwbouw vindt volgens planning plaats op vrijdag 1 september 2006, waarna de Stichting Welzijn Coevering begint met het inrichten. In overleg met de Stichting plant de gemeente een verhuisdatum en een datum waarop de nieuwe accommodatie officieel in gebruik kan worden genomen. Direct nadat de verhuizing is afgerond, start de sloop van het huidige Wijkcentrum.

De vlag in top