Your Hosting geeft na mijlpaal 25.000 klanten minivakantie weg

Your hosting b.v.

PERSBERICHT

Zwolle, 4 juli 2006

Your Hosting geeft na mijlpaal 25.000 klanten minivakantie weg

Your Hosting, webhosting en domeinregistratie provider maakte deze week bekend dat het haar 25.000e klant heeft mogen verwelkomen. Met het bereiken van deze mijlpaal is een grootscheepse actie gestart. In de maanden juli en augustus zullen 3000 hotelovernachtingen worden weggegeven aan nieuwe klanten die zich aanmelden via de website.

Bij een bestelling van een webhosting pakket wordt aan elke 5e klant een gratis minivakantie voor twee personen weggegeven met een keuze uit vele hotels binnen Europa. 'Dit is een gebaar naar nieuwe klanten om te onderstrepen dat we als bedrijf graag wat extra's doen voor onze klanten', aldus Valentijn Borstlap, directeur van Your Hosting. 'Het passeren van de grens van 25.000 webhosting klanten geeft een goed gevoel gezien de enorme concurrentieslag die momenteel gaande is in de markt.'

De eerste serie gratis hotelovernachtingen is deze week al verstuurd naar de gelukkige winnaars. De verwachting is dat er de komende 2 maanden honderden mensen zullen worden verrast. De laatste 10 winnaars worden telkens op de website vermeld. Meer informatie over deze actie is te vinden op www.yourhosting.nl.

Over Your Hosting B.V.:
Yourhosting.nl is gevestigd in Zwolle en sinds 2001 actief als webhosting en domeinnaamregistratie provider voor zowel particulieren als bedrijven (voornamelijk MKB). Yourhosting garandeert kwaliteit en heeft daarom al vele grote bedrijven en organisaties als trouwe klant. Voor grotere websites biedt Yourhosting ook Dedicated / Co-locatie hosting aan. Alle websites worden gehost op 'state of the art' apparatuur in een optimaal beveiligde omgeving in het Redbus datacenter te Amsterdam.


Noot voor de redactie,