Politie Hollands Midden

Datum: 4 juli 2006

Noordwijkerhout Auto tegen boom

Dinsdag 4 juli, omstreeks 02.40 uur, vond op de 's-Gravendamseweg een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 27 jarige automobilist uit Amsterdam reed vanuit de richting van de Gieterij. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de controle over zijn auto kwijt. De man reed hierdoor tegen een boom. De bestuurder raakte bekneld en moest door de brandweer uit de auto worden gehaald. Hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

Gouda Aanrijding tussen motor en auto

Dinsdag 4 juli omstreeks 11.00 uur vond op de kruising Burgemeester van Reenensingel/ Groenheuvel een aanrijding plaats. Een 65 jarige automobilist uit Gouda reed vanaf de Groenheuvel de kruising op, maar zag daarbij een motorrijder over het hoofd. De bestuurder van de motor, een 41 jarige plaatsgenoot, kwam op dat moment van links. Een aanrijding was het gevolg. De motorrijder werd met letsel aan een vinger en aan de heupen overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.

Gouda Woninginbraken

In de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 zijn uit drie woningen in Gouda goederen gestolen. Men wist woningen aan de Coornhertstraat en aan de Sint Josephstraat binnen te komen door vermoedelijk het hengelen van de voordeuren. In de andere woning, aan de Burgemeester Martenssingel, kwam men binnen door vermoedelijk insluiping via een openstaand bovenlicht. Er werden onder andere een navigatiesysteem, mobiele telefoons en bankpasjes meegenomen.

Gouda Vrachtwagenchauffeur overvallen De politie van Gouda vraagt getuigen, of personen die kennis dragen van een overval op een vrachtwagenchauffeur zich te melden. Zij kunnen zich melden bij de recherche van Gouda via 0900-8844.

Op maandag 3 juli, tussen 15.30 u - 15.40 u, stond een 35 jarige vrachtwagenchauffeur uit Krimpen aan den IJssel met zijn vrachtwagen geparkeerd aan de Buchnerweg toen de deur van de cabine aan de bestuurderskant werd opengetrokken. Twee getinte mannen, waarvan er één in het bezit was van een vuurwapen, bedreigden de chauffeur en eisten zijn navigatiesysteem. De chauffeur gaf zijn navigatiesysteem af. Vervolgens naderde er een derde getinte man op een fiets, waarna ze er vandoor gingen. Eén van de overvallers ging achterop de fiets zitten, waarbij hij zijn slippers verloor. De tweede overvaller rende erachter aan. De vrachtwagenchauffeur klom nog uit de cabine om ze te achterhalen, maar dat leverde geen resultaat meer op, de verdachten wisten te ontkomen. De chauffeur heeft dezelfde dag nog aangifte gedaan bij de politie. De politie is inmiddels een onderzoek gestart en probeert middels een buurtonderzoek informatie te achterhalen. Zij vraagt daarbij ook de hulp van getuigen in.

Lekkerkerk/ Schoonhoven Openingstijden politiebureaus

Vanwege de minimale bezoeken in de vakantieperiode is het politiebureau te Lekkerkerk op de dinsdagen en donderdagen gesloten. In de periode van maandag 10 juli 2006 tot en met vrijdag 18 augustus 2006 is het bureau Lekkerkerk geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur op de maandag, woensdag en vrijdag. Het bureau is gevestigd aan de Koninginneweg 2.

Voor bureau Schoonhoven is er gedurende deze periode geen vrijdagavond openstelling. Bureau Schoonhoven is die periode geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur op maandag t/m vrijdag. Het bureau is gevestigd aan de G.J. van Heuven Goedhartweg 2.

Telefonische- of digitale aangifte

Voor het doen van aangifte hoeft u overigens niet per se langs het politiebureau. Zo kunt u ook telefonische aangifte doen. Via het politie-informatienummer 0900 - 8844 kunt u een terugbelafspraak maken voor een tijdstip waarop een agent die de aangifte opneemt u terugbelt. Een kopie van de aangifte met aanvullende informatie wordt thuisgestuurd. Nog sneller werken is mogelijk door via de computer aangifte te doen. Via de site politie.nl/hollands-midden kunt u op de button 'internetaangifte' klikken. Telefonische- en internetaangifte is mogelijk bij: Diefstal fiets, diefstal van of uit auto, diefstal van brom- of snorfiets, winkeldiefstal, vernieling aan auto, vernieling aan openbaar vervoer/ gebouw, vernieling en beschadiging.

--- einde bericht ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --