Gemeente Zwolle

Inloopbijeenkomst: Duurzaam Veilig Aa-landen


Datum uitgave: 28-06-2006
In het kader van het project 'Duurzaam Veilig' van de gemeente Zwolle wordt de wijk Aa-landen ingericht en aangewezen als 30 km/h-zone. Daarnaast worden extra maatregelen getroffen voor de aanpak van verkeersonveilige punten binnen de wijk. Een werkgroep van circa 15 bewoners heeft in dit traject samen met de gemeente intensief meegedacht over de aanpak van deze punten. Met het beschikbare budget van ¤ 100.000,- is door de werkgroep een inrichtingsplan opgesteld. Inloopbijeenkomst

Wij willen u als bewoner van de wijk Aa-landen de gelegenheid geven het inrichtingsplan te bekijken. Op de inloopbijeenkomst krijgt u de gelegenheid tot het stellen van vragen en het geven van een reactie op het inrichtingsplan. Daarvoor willen wij u uitnodigen voor de inloopbijeenkomst.

Na de inloopbijeenkomst wordt het voornemen verkeersbesluit gepubliceerd op de gemeentepagina in het huis-aan-huisblad De Peperbus. Daarin staat aangegeven waar en voor hoelang het plan ter inzage ligt. Daarna zal er een definitief inrichtingsplan worden opgesteld dat wordt behandeld door het college van burgemeesters en wethouders van Zwolle. Wanneer het college akkoord gaat met het inrichtingsplan, zal een verkeersbesluit worden gepubliceerd in het huis-aan-huisblad De Peperbus. Dit verkeersbesluit zal voor een bezwaarperiode van zes weken ter inzage liggen.

Wanneer: Dinsdag, 4 juli 2006. Tijd: Vanaf 16:00 uur tot 18:00 uur. en Vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur. Waar: Het wijkcentrum De Bolder, Dobbe 29.

Uitvoering Wij streven erna het inrichtingsplan dit najaar uit te voeren. Via de wijkkrant de Aakwaa en het huis-aan-huisblad De Peperbus zult u nader worden geïnformeerd over de uitvoering.

Algemene Informatie

Wat zijn de verkeersonveilige punten? In het inrichtingsplan staat vermeld welke verkeersonveilige punten in de wijk zullen worden aangepakt. Per punt is aangegeven welke maatregel getroffen gaat worden.

Waar kunt u informatie krijgen als u bij de inloopbijeenkomst niet kunt komen? Het inrichtingsplan ligt na de inloopbijeenkomst in week 27 ter inzage in het wijkservicepunt op de Beethovenlaan 394 in Holtenbroek. Voor het maken van een afspraak om het inrichtingsplan in te zien kunt u zich wenden tot Dhr. Ballintijn (wijkbeheerder), telefoon 338 85 03.

Officiële uitnodiging Bewoners die in de nabijheid van een maatregel van het project 'Duurzaam Veilig' in Aa-landen wonen en belangenverenigingen (fietsersbond, 3VO, wijkvereniging en de winkeliersvereniging) worden persoonlijk van de inloopbijeenkomst op de hoogte gesteld door middel van een brief.

Bron: afdeling communicatie