Ingezonden persbericht


Kick-off meeting SOA Leaders Council Benelux

Platform voor uitwisseling praktijkkennis SOA-implementaties

Putten, 19 juni 2006 - Op 6 juli vindt de kick-off meeting van de SOA Leaders Council Benelux plaats op Kasteel De Vanenburg te Putten. De Council is een gemeenschap van IT-directeuren, CIO's en IT-architecten die nauw betrokken zijn bij planning, ontwerp en implementatie van Service Oriented Architectures (SOA) bij wereldwijde organisaties. Binnen de nieuwe SOA Leaders Council Benelux delen beslissers en leidinggevenden in de IT-branche hun kennis en ervaring op het vlak van SOA. Op die manier werken ze actief mee aan het realiseren van concrete zakelijke resultaten met Service Oriented Architectures.

Het programma van de kick-off meeting:
08.45 - 09.15 uur: Registratie
09.30 - 09.45 uur: Welkomstwoord
09.45 - 10.30 uur: Visie op Service Oriented Architectures, Jan Baan, CEO van Cordys 10.30 - 10.45 uur: Pauze
10.45 - 11.30 uur: End User Case: Univé Verzekeringen 11.30 - 12.30 uur: Paneldiscussie
12.30 - 14.00 uur: Lunch en netwerken

Inschrijving
De kick-off meeting is openbaar voor leden van de SOA Leaders Council Benelux. Deelname aan de SOA Leaders Council Benelux is kosteloos en voorbehouden aan bedrijven die zich pro-actief bezig houden met het plannen en implementeren van een Service Oriented Architecture. Als u wilt deelnemen aan de SOA Leaders Council en de kick-off meeting kunt u zich inschrijven via het aanmeldingsformulier op www.soaleaders.org of via e-mail: soaleaders@jibemarketing.com.

Adres
Kasteel De Vanenburg
Vanenburgerallee 13
Putten

###

Over SOA Leaders Council
De SOA Leaders Council is een netwerkplatform voor IT-leidinggevenden die beschikken over praktische kennis van en ervaring met de implementatie van Service Oriented Architectures (SOA) voor wereldwijde organisaties. Leden, waaronder Chief Technology Officers, vice presidents of architecture, security architects en directors of applications ontmoeten elkaar tijdens peer-to-peer bijeenkomsten. Tijdens deze evenementen wisselen ze ervaringen en expertise op het gebied van SOA uit. Voor meer informatie: www.soaleaders.org.

Over Cordys
Cordys (www.cordys.com) is een wereldwijd actief softwarebedrijf. Met de software van Cordys kunnen bedrijven complexe bedrijfsomgevingen vereenvoudigen. Cordys biedt een geïntegreerd SOA-platform, waarin bedrijfsprocessen centraal staan in IT-systemen en -processen. Met deze aanpak biedt Cordys haar klanten de mogelijkheid efficiënter te werken en sneller veranderingen door te voeren.

Bedrijven uit verschillende toonaangevende markten wereldwijd zetten het op open standaarden gebaseerde platform van Cordys en haar methodologie in om de complexiteit van IT-systemen te verlagen, bestaande IT-systemen verder te benutten en beter te kunnen voldoen aan continue veranderende bedrijfsbehoeften. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in andere landen van Europa en in China, India en de Verenigde Staten.

Noot voor de redactie,