Juni 2006

TSi Travel Search wordt gepresenteerd op 6 juli Ook de pilot bij Fadiro voor "Bas" gebruikers is positief afgerond en omgezet in een definitieve keuze voor TSi Travel Search dat geïntegreerd wordt aangeboden aan alle 200 "Bas"gebruikers Wim Smit, directeur TSi Solutions, zegt bijzonder trots te zijn op de definitieve keuze van beide partijen voor TSi Travel Search. "Dit onderstreept dat onze innoverende "IT Solutions" aansluiten bij de behoeften van de reisbranche."

Op de automatiseringsdag van 6 juli zal TSi Travel Search worden gepresenteerd.

Achtergrond informatie

Over Thomas Cook Travel Shops

De reisbureauketen Thomas Cook met circa 180 reisbureaus verspreid over Nederland is onderdeel van Thomas Cook Nederland. Hiertoe behoren tevens de touroperators Neckermann, Vrij Uit. Thomas Cook Nederland verzorgt jaarlijks de vakantie van 1,5 miljoen Nederlanders en voert hiermee de ranglijst aan van reisorganisaties in Nederland. Neckermann is de grootste vliegtouroperator van Nederland en Vrij Uit is in Nederland de grootste autotouroperator. Thomas Cook Nederland is onderdeel van Thomas Cook AG, één van de grootste reisorganisaties ter wereld met haar hoofdkantoor in Oberursel, Duitsland

Over Fadiro

Fadiro in Zwolle is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van administratieve dienstverlening. Oorspronkelijk opgezet met het doen van administratieverwerkingen en -begeleidingen, maar in 2002 is Fadiro in eigen huis gestart met het ontwikkelen van een reisbureau-administratieprogramma. In 2003 is het webbased reisbureau-administratieprogramma BAS op de markt geïntroduceerd. Inmiddels, na een spectaculaire groei, behoort de dienstverlening rondom BAS tot de basiswerkzaamheden van Fadiro.

Over TSi Solutions

TSi Solutions is in 1999 gestart als spin-off van de Universiteit Twente en opgericht vanuit de visie dat met internettechnologie toepassingen een efficiencyslag en omzetvernieuwing in de reiswereld gehaald moet kunnen worden. TSi investeert en innoveert in technologie voor deze branche, met name op het gebied van online zoek-, boek- en betaalsystematiek voor B2B en B2C, met alle daaraan verbonden workflowprocessen, incl. e-bevestiging en e-facturering. TSi heeft ruime ervaring met het uitbouwen en opereren van een toeristisch reserveringsplatform, niet alleen op het gebied van pakketreizen, maar biedt -middels het platform - ook toegang tot duizenden vakantiewoningen, hotels, vluchten en vrijetijdsproducten zoals pretparken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste internet technologie, gebaseerd op Oracle en Java.

Voor meer informatie/