Gemeente Coevorden

Weersverwachting

Commissie voor de Rechtsbescherming

Op donderdag 6 juli aanstaande houdt de Kamer Grondgebonden Zaken van de Commissie voor de Rechtsbescherming een hoorzitting. Deze is in principe openbaar, maar de voorzitter kan besluiten om in beslotenheid te vergaderen. De hoorzitting worden gehouden in de raadszaal van het gemeentehuis in Coevorden (ingang Kasteel) en begint om 19.30 uur.

Agenda

19.30 uur Bezwaarschrift van de heer F.J.M. Kobossen van de Jonge Peters Remmelink Advocaten, tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Coevorden, op het verzoek op grond van de Wet openbaarheid van bestuur.

20.00 uur Bezwaarschriften van de heer/mevrouw J. Bakker, de heer/mevrouw A. van de Graaf, de heer/mevrouw H. Peddemors, de heer mr. ing. B. Rademaker en de heer J.N.A. Kochheim van Krovak Vastgoed b.v., tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Coevorden, waarbij aan de Vereniging van Eigenaren Bungalowpark "Zuiderveld" vergunning is verleend voor het vellen van acht elzen, acht lariksen, drie berken en een eik op het perceel Witte Menweg 4a te Geesbrug.

Mochten de omstandigheden daartoe aanleiding geven dan kan de agenda nog gewijzigd worden.
Na het horen van belanghebbende(n) en het verwerende bestuursorgaan, beraadslaagt de commissie achter gesloten deuren over het aan het betreffende bestuursorgaan uit te brengen advies.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de Commissie voor de Rechtsbescherming, mevrouw I. Stavast, tel. 0524-598631.