Gemeente Soest

Werken aan wegen

Datum: 30/06/2006

Afsluiten Korte Brinkweg ter hoogte van Korte Melmweg

In verband met herstraatwerkzaamheden zal de Korte Brinkweg, ter hoogte van de Korte Melmweg, op donderdag 6 juli 2006 worden afgesloten voor alle verkeer.

De werkzaamheden zullen de hele dag duren.

---

Werkzaamheden Vosseveldlaan

Op 29 juni jl. is de firma Hendrikse uit Soest gestart met de uitvoering van aanpassingen aan de Vosseveldlaan te Soest.

De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit het vervangen van de asfaltvoetpaden door tegelpaden, het aanbrengen van plateaus op de kruisingsvlakken en de vervanging van het openbaar groen. Gelijktijdig zal de hoofdriolering op diverse plaatsen worden gerepareerd en de openbare verlichting worden vernieuwd.

Om de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden zoveel mogelijk gefaseerd uitgevoerd. Als de kruispunten worden afgesloten ten behoeve van de aanleg van een plateau zal het tijdstip van de afsluiting vroegtijdig, doormiddel van aankondigingborden nabij het kruispunt, bekend worden gemaakt.

De werkzaamheden zijn vanaf de kant van de Vondellaan gestart en behoudens onvoorziene weersomstandigheden zullen de werkzaamheden tot eind september 2006 duren.

Bewoners van de Vosseveldlaan zijn schriftelijk op de hoogte gebracht van de geplande werkzaamheden.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer